Yurt dışı iPhone 14 Pro Max alınır mı?

Bence değmez Android gibi kapandıktan sonra açtırmada olmuyor süresi dolduktan sonra telefonsuz kalırsınız.

Bu yüzden bütçeyi biraz daha arttırıp 15 almak en iyi seçenek olabilir ama 13'te yeterli cihaz.
Öğrenciyim hocam 14 pro max Y.D 20k-25k arası gidip geliyor düz 13 te almak istemiyorum neden bir telefona 2.5 ,3 katı fazla para vermek isteyip tr sini alayım diyemiyorum.

Hocam Apple Watch+ Y.D 14 Pro max nasıl fikirdir ?

Hocam onu ilk defa duyuyorum. Ama atılıyorsa bile iphone 11 iphone 11 olarak mi geciyor atıldıgında? Ona göre belki.
Hocam benim bir arkadaşım cidden atmayı becerdi herhalde android ROM yazdılar.

Cellular Apple Watch ile telefon bağlantı olayında sadece arama yapabiliyorsun. İnternet olmuyor.
Öğrenciyim hocam 14 pro max Y.D 20k-25k arası gidip geliyor düz 13 te almak istemiyorum neden bir telefona 2.5 ,3 katı fazla para vermek isteyip tr sini alayım diyemiyorum.
O da var. İnternette bir alet görmüştüm. Küçüçük bir şey ve sim kartı ona takıp onla çıkıyorsun. Fiyatları ucuzsa bakılabilir.

Hocam öyle oluyorsa bile sorun çıkma ihtimali biraz yüksek bence, kuzenim de 16 pro max alacak, 4 ay 4 ay yaparak. Sizce onunla uğraştığınıza değecekse alın. Ama şahsen ben uğraşmam değmez de bence.

Watch'la Y.D 14 Pro Max mantıklı gibi duruyor aslında 5K ya bir Watch alıp hattı oraya takıp kullanılabilir ama mobil veriyi kullanabilir miyim bilmiyorum. Kısacası iki ucu çamurlu değnek.

6s alıp hattı takarım gibi duruyor İphone 14 Pro max için değer kararımı verdim hocam.

14 Pro Max'in yanına bir telefon almanız daha iyi olur. iCloud arama yönlendirme ile kullanabilirsiniz. Çift fiziki SIM bir cihaz almanız daha mantıklı olur. Yurt dışı olarak Android cihazlar daha mantıklı olur. iOS için @KİNGSEMİH hocamdan da fikir alabilirsiniz.
Bende öyle planlıyorum hocam 6s gibi bir telefon almayı planlıyorum onun yanında 4 ay boyunca ekstra bir telefonla gezerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı