peki e-sime geçerken numaram değişiyor mu?Kullanabilirsiniz.
Hayır, servis sağlayıcınıza başvurunca e-sim tanımlanıyor.peki e-sime geçerken numaram değişiyor mu?
Hayır değişmeyecektir, yanlış hatırlamıyorsam 200 TL geçiş ücreti ödersiniz sadece operatörlere göre değişir bu durum tabi.peki e-sime geçerken numaram değişiyor mu?
anladım teşekkürlerHayır değişmeyecektir, yanlış hatırlamıyorsam 200 TL geçiş ücreti ödersiniz sadece operatörlere göre değişir bu durum tabi.
online üzerinden oluyor değil mi?Hayır, servis sağlayıcınıza başvurunca e-sim tanımlanıyor.
Anladım teşekkürler.
Online üzerinden oluyor değil mi?
Evet. Fakat hattınızı e-SIM'e geçirmek yerine 2.IMEI'ye geçirebilirsiniz. Bunun kolay bir yöntemi var. YouTube'dan bakabilirsiniz. Yasal bir yöntem. 1 dolara e-SIM uygulamalarından e-SIM alıyorsunuz o kadar.
Evet. E-SIM uygulamalarından E-SIM alıyorsunuz. Hattınızı telefondan çıkarıyorsunuz. O E-SIM'i telefona tanımlıyorsunuz. E-SIM 1.IMEI boş olduğu için o IMEI'ye yani kapalı olana gidiyor. Daha sonra hattı telefona takıyorsunuz ve hat 2.IMEI'ye yani 4 ay açık olacak olan IMEI'ye geçiyor. Sonra E-SIM'i siliyorsunuz. Kapalı olan 1.IMEI boşa düşmüş oluyor ve fiziksel sim 2.IMEI'de kalmış oluyor. Tek sıkıntısı hattı çıkarıp taktığınızda geri 1.IMEI'ye geçiyor fakat genellikle hattı çıkarmadığımız için bunu sıkıntı olarak saymıyorum. Eğer ücretsiz bir E-SIM bulursanız cepten para ödemeden de bu işlemi yapmış oluyorsunuz.Hocam o nasıl oluyor bende duymuştum ama güvenilir mi? Nasıl yapılıyor biliyormusunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.