Evet. E-SIM uygulamalarından e-SIM alıyorsunuz. Hattınızı telefondan çıkarıyorsunuz. O e-SIM'i telefona tanımlıyorsunuz. E-SIM 1.IMEI boş olduğu için o IMEI'ye yani kapalı olana gidiyor. Daha sonra hattı telefona takıyorsunuz ve hat 2.IMEI'ye yani 4 ay açık olacak olan IMEI'ye geçiyor. Sonra e-SIM'i siliyorsunuz. Kapalı olan 1.IMEI boşa düşmüş oluyor ve fiziksel SIM 2.IMEI'de kalmış oluyor. Tek sıkıntısı hattı çıkarıp taktığınızda geri 1.IMEI'ye geçiyor fakat genellikle hattı çıkarmadığımız için bunu sıkıntı olarak saymıyorum. Eğer ücretsiz bir e-SIM bulursanız cepten para ödemeden de bu işlemi yapmış oluyorsunuz.
1 simli telefonda 2 imei varmı hocam nerden kontrol edeim?Evet. E-SIM uygulamalarından E-SIM alıyorsunuz. Hattınızı telefondan çıkarıyorsunuz. O E-SIM'i telefona tanımlıyorsunuz. E-SIM 1.IMEI boş olduğu için o IMEI'ye yani kapalı olana gidiyor. Daha sonra hattı telefona takıyorsunuz ve hat 2.IMEI'ye yani 4 ay açık olacak olan IMEI'ye geçiyor. Sonra E-SIM'i siliyorsunuz. Kapalı olan 1.IMEI boşa düşmüş oluyor ve fiziksel sim 2.IMEI'de kalmış oluyor. Tek sıkıntısı hattı çıkarıp taktığınızda geri 1.IMEI'ye geçiyor fakat genellikle hattı çıkarmadığımız için bunu sıkıntı olarak saymıyorum. Eğer ücretsiz bir E-SIM bulursanız cepten para ödemeden de bu işlemi yapmış oluyorsunuz.
1 simli telefonda 2 IMEI var mı hocam nereden kontrol edeim?
Artık her telefonda 2 IMEI var. 1 simli telefonlarda 2.IMEI E-SIM için ayrılmış oluyor sadece.1 simli telefonda 2 imei varmı hocam nerden kontrol edeim?
Dediğim gibi taktığınız an 2.IMEI'den kullanmaya başlıyorsunuz. Devre dışı kalma gibi bir durum söz konusu değil. SIM yuvasını iğne ile çıkarmadığınız sürece sıkıntı olmaz. Eğer öyle yaparsanız sim kart kapalı IMEI'ye geçecek ve tekrar E-SIM bulup aynı işlemleri yapmanız gerekecek. Videolu anlatım için şu videoyu bırakıyorum:Hocam peki fiziksel olan SIM kart devre dışı mı kalıyor yoksa sonra da bir daha takarsam şebeke alır mıyım?
Artık her telefonda 2 IMEI var. 1 simli telefonlarda 2.IMEI e-SIM için ayrılmış oluyor sadece.
Dediğim gibi taktığınız an 2.IMEI'den kullanmaya başlıyorsunuz. Devre dışı kalma gibi bir durum söz konusu değil. SIM yuvasını iğne ile çıkarmadığınız sürece sıkıntı olmaz. Eğer öyle yaparsanız SIM kart kapalı IMEI'ye geçecek ve tekrar e-SIM bulup aynı işlemleri yapmanız gerekecek. Videolu anlatım için şu videoyu bırakıyorum:
Artık her telefonda 2 IMEI var. 1 simli telefonlarda 2.IMEI E-SIM için ayrılmış oluyor sadece.
Dediğim gibi taktığınız an 2.IMEI'den kullanmaya başlıyorsunuz. Devre dışı kalma gibi bir durum söz konusu değil. SIM yuvasını iğne ile çıkarmadığınız sürece sıkıntı olmaz. Eğer öyle yaparsanız sim kart kapalı IMEI'ye geçecek ve tekrar E-SIM bulup aynı işlemleri yapmanız gerekecek. Videolu anlatım için şu videoyu bırakıyorum:
Hayır. Kablonuz ile alakalı olabilir.hocam peki şuan laptoba kablo taktım şarj etmek için ama şarj olmuyor herhangi bi ayar yapmam gerekiyormu pc sürücelerinde sıkıntı yok
Hayır. Kablonuz ile alakalı olabilir.
Bilmiyorum. Yeni konu açarsanız forumdakiler yardımcı olabilirler.Kabloda sıkıntı yok hocam bilgisayar fakat Mac değil Windows.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.