Yurt dışı iPhone 15 alınır mı?

AriceN

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Hocalarım selamlar.

Yakın zamanda MacBook'a geçtiğimden ötürü Apple ekosistemine ucundan girmek istiyorum açıkçası. Bu bağlamda bir iPhone alsam ne olur diye duşunuyorum ancak sıfır alacak bütçem hiç yok. Bu durumda yurt dışı cihazlar gözüme çarptı. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...15-pro-128-gb-magzadan-12-ay-1215128763/detay bu ürünü düşünüyorum şu an. Yurt dışı cihazların 240 gün kullanım dışında bilinen bir sorunu var mı? Bunun dışında yurt dışı iPhone alınır mı? Veya 15 Pro'nun kronik sorunları mevcut mu? Yanıtlayan veya yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocalarım selamlar.

Yakın zamanda MacBook'a geçtiğimden ötürü Apple ekosistemine ucundan girmek istiyorum açıkçası. Bu bağlamda bir iPhone alsam ne olur diye duşunuyorum ancak sıfır alacak bütçem hiç yok. Bu durumda yurt dışı cihazlar gözüme çarptı. https://www.sahibinden.com/ilan/iki...15-pro-128-gb-magzadan-12-ay-1215128763/detay bu ürünü düşünüyorum şu an. Yurt dışı cihazların 240 gün kullanım dışında bilinen bir sorunu var mı? Bunun dışında yurt dışı iPhone alınır mı? Veya 15 Pro'nun kronik sorunları mevcut mu? Yanıtlayan veya yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler ediyorum.
Alınır kayıtsız kullanmak mantıklı kroniği yok toplama olup olmaması sıkıntı cihazın.

Hocalarım selamlar.

Yurt dışı iPhone alınır, 15 Pro da alınır genel anlamda bir tık fazla ısınması harici sorunsuz bir cihaz ancak bahsettiğiniz mağazaya şunları sormanız lazım:
Cihaz ne zaman üretilmiş ilk ne zaman kullanılmış? Ayarlar kısmında yazar. Eğer ki cihaz eylül 2023- Ağustos 2024 tarihleri arasında üretilip kullanılmışsa toplama değildir yüksek ihtimalle. Yine de yanınızda PC götürün ve 3U Tools programı ile kontrol edin. Bir numarası yok zor bir şey değil YouTube'dan bakın nasıl yapıldığına. Telefona Exper görevi görür.
Bu kadar şey yazmamın sebebi pro serileri normalde 1 sene üretilir onun dışında Irak, Suriye gibi yerlerde toplaması yapılır. Alacağınız cihazın hangi bölgeden geldiğine de dikkat edin.

Yurt dışı iPhone alınır, 15 Pro da alınır genel anlamda bir tık fazla ısınması harici sorunsuz bir cihaz ancak bahsettiğiniz mağazaya şunları sormanız lazım:
Cihaz ne zaman üretilmiş ilk ne zaman kullanılmış? Ayarlar kısmında yazar. Eğer ki cihaz eylül 2023- Ağustos 2024 tarihleri arasında üretilip kullanılmışsa toplama değildir yüksek ihtimalle. Yine de yanınızda PC götürün ve 3U Tools programı ile kontrol edin. Bir numarası yok zor bir şey değil YouTube'dan bakın nasıl yapıldığına. Telefona Exper görevi görür.
Bu kadar şey yazmamın sebebi Pro serileri normalde 1 sene üretilir onun dışında Irak, Suriye gibi yerlerde toplaması yapılır. Alacağınız cihazın hangi bölgeden geldiğine de dikkat edin.
3uTools işe yaramıyor her konuya yazıyorsun.

Mantıklı yönlerini söyler misin bende düşünüyorum da.
Her yıl 8 ay kullanım hakkın var yeni yılı kurtaracak şekilde ayarlarsan 16 ay kullanırsın 2 telefon yapıp aramaları diğer cihaza aktarıyorsun işte.

Önerdiğim bir uygulama yok.
O zaman öneren bir insana muhalefet olma hocam, karışma. Bende biliyorum cihazın içini açmadan %100 öğrenemezsin toplama olup olmadığını ancak kötünün iyisi mantığı olarak 3 dakikasını ayırıp bakması iyi oluyor. O yüzden her konuda öneriyorum.

O zaman öneren bir insana muhalefet olma hocam, karışma. Ben de biliyorum cihazın içini açmadan %100 öğrenemezsin toplama olup olmadığını ancak kötünün iyisi mantığı olarak 3 dakikasını ayırıp bakması iyi oluyor. O yüzden her konuda öneriyorum.
Bakılacak pek bir şey yok işte sıkıntı orada sen diğer konularda parçanın değişip değişmediğini anlayabildiğini söylüyorsun böyle bir şey yok toplama cihaz için Allah bilir kaç kişi bunu uygulayarak toplama cihaz aldı isteyen tamir moduna da sokabilir cihazı.

Bakılacak pek bir şey yok işte sıkıntı orada sen diğer konularda parçanın değişip değişmediğini anlayabildiğini söylüyorsun böyle bir şey yok toplama cihaz için Allah bilir kaç kişi bunu uygulayarak toplama cihaz aldı isteyen tamir moduna da sokabilir cihazı.
Hocam ekran olsun kamera olsun batarya olsun vs yani büyük aksamları gösteriyor değişeni olduğunda. Cihazın ilk ne zaman çalıştırıldığını da doğru gösteriyor. Yani burada benim sana sorum şu:
Ortada çıplak gözle hiç anlamadığımız bir cihaz var. En azından temel parçaları doğru gösteren bir program var ve ücretsiz hem de sadece 3dk’ni alan bir işlem. Neden yapmasın konu sahibi? Bana bunun cevabını verir misin? Başka program öner diyorum onda da yoksun. Nasıl olacak? Sen tavsiye ver biz bu kadar anlıyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı