Çözüldü Yurt dışı iPhone 15 orijinal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rashnikko

Kilopat
Merhaba, bugün aratıp bulduğum bir telefoncudan kapalı kutu 15 Pro aldım. Kutunun yapma olduğu çok belliydi ama zaten önemli olan içindeki cihazdı benim için. Kutuyu önemsemedim. Seri numarası ve model numarası hakkında Apple ile görüştüm ve problem olmadığını ama istersem bir servise götürüp inceletebileceğimi söyledi. Fonksiyonlarında vs. hiçbir sorun yok açıp kurdum ve her şey yolunda gözüküyor. Sadece kutunun sonradan yapılmış olması rahatsız etti ve model numarası 5 ile başlıyor. Bu durum bazı yerlerde değişim olarak değerlendirilmiş fakat Apple böyle bir şey söylemedi. Bu ilk harf veya sayı model numarasına ve cihaz ülkesine göre değişiyormuş. Sizce ürün orijinal midir? Kesin tespit için neler yapmam lazım?

Merhaba, bugün aratıp bulduğum bir telefoncudan kapalı kutu 15 Pro aldım. Kutunun yapma olduğu çok belliydi ama zaten önemli olan içindeki cihazdı benim için. Kutuyu önemsemedim. Seri numarası ve model numarası hakkında Apple ile görüştüm ve problem olmadığını ama istersem bir servise götürüp inceletebileceğimi söyledi. Fonksiyonlarında vs. hiçbir sorun yok açıp kurdum ve her şey yolunda gözüküyor. Sadece kutunun sonradan yapılmış olması rahatsız etti ve model numarası 5 ile başlıyor. Bu durum bazı yerlerde değişim olarak değerlendirilmiş fakat Apple böyle bir şey söylemedi. Bu ilk harf veya sayı model numarasına ve cihaz ülkesine göre değişiyormuş. Sizce ürün orijinal midir? Kesin tespit için neler yapmam lazım?

Kasma donma bir de Apple kimliği ve App Store kullanabiliyorsan akıcılıkta sorun yoksa orijinaldir.

kasma donma varsa ve islem ustu maskelenmis android ise orijinal degildir.

Hangi telefoncudan aldınız? Ülkeden ülkeye seri numarası değişir hocam. Çok şüpheniz varsa herhangi bir telefoncuya götürün onlar anlayacaktır.

Çok şüpheleniyosanız Apple dükkanına randevu alıp gidin orada cihazı teste sokuyorlar bütün sonuçları söylerler.

Bir mağazaya gidip orijinaliyle kıyasla; görünürde ya da akıcılığında bir sorun yoksa, bil ki ürün orijinaldir. Koda falan takılma yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı