Yurt dışı iPhone 15 Pro alınır mı?

Yer
Empire Bay
Daha fazla  
Yakın zamanda telefon değiştirmeye karar verdim. Bütçem 32000. Eskiden M21 kullanıyordum, yeterince de işimi görüyordu lakin değiştirme vakti geldi diye düşündüm.

Bütçeme uygun olarak; yurt dışı cihazlardan sıfır iPhone 15 Pro veya S24 Ultra, Türkiye cihazlarından da S23 gibi seçeneklerim var. Aklımda 15 Pro almak var, her ne kadar daha önce iOS kullanmamış olsam da geçesim var.

Bir de, dolandırılmamak için nelere dikkat etmem gereklidir sizce? 3U Tools ile kontrol etmeyi düşünüyorum da alacağım satıcı da önemli. Kutunun sonradan kapatılmış olup olmadığını anlamanın bir yolu var mıdır acaba?

Yurt dışı cihazların kullanımını büyük bir ölçüde biliyorum diyebilirim. Peki sizce bu bütçeye 15 Pro alınır mı? 128 GB hafıza yeterli midir? Kullananlar deneyimlerini belirtirlerse sevinirim. 16 serisini bekleyebilmek güzel olurdu lakin elimde bir telefon olmadığı için erken olması gerekli. İyi günler.

Ben kendim dubaiden 15 Pro Max aldım devlet 6 ay hak veriyor diye biliyorum 3 ayda e- SIM ile. Sonra dubai ye gidip satacaksın 16 alacaksın tavsiyem bu yani. (depolama sıkıntı yaratmaz).

Ben kendim dubaiden 15 Pro Max aldım devlet 6 ay hak veriyor diye biliyorum 3 ayda e- SIM ile. Sonra dubai ye gidip satacaksın 16 alacaksın tavsiyem bu yani. (depolama sıkıntı yaratmaz).

4 ay kullanamamayı kabul ediyorsan alınır.

Şimdi alsam 2025 Eylül'e kadar sıkıntısız kullanabilmem gerekli. Büyük ihtimalle ondan sonra da yıl başına kadar 4 ay iPhone 6s-7 civarı bir telefonla birlikte kullanırım.

Evet öyle oluyor ama ben sizin yerinizde olsam S24 Ultra alırdım.

O da oldukça iyi lakin küçük bir telefon kullanmayı düşünüyorum diyebilirim. Her neyse, yardımcı olanlara teşekkürler. Büyük ihtimalle 15 Pro alırım, isteklerime yeterince uygun gibi gözüküyor.

Ben olsam yurt içi S23 alır, hiç uğraşmazdım. Gayet iyi cihazdır, sizin için yeterli olur bence.

Yani, o da yeterli olacaktır tabii. Lakin 15 Pro da fazlasıyla götürecek bir cihaz gibi duruyor, özellikle şu yeni AI özellikleriyle.

Yurt dışı cihazların piyasası ile ilgili tam bir yorumum yok lakin 14 Pro ve 13 Pro serilerini hala alan veya satanlar var, umarım 15 Pro serisi de benzerini yaşar. Tabii şu an 2. el cihazlar daha az gidiyor, ama bunu hala sıfırı üretilmesine bağlıyorum.

Bu yurt dışı işi biraz mayın tarlası mantığı olsa da, 3U Tools gibi programlar ile test edersem sorun yaşamam gibime geliyor.

Uğraşma işi ile ilgili, yani evet doğru. Lakin daha üst seviye bir telefon için değer diye umuyorum. En azından 2025 Eylül'e kadar götürecektir, o da bir şey. Geri kalanını da ikinci bir telefon ile halledebilirim diye düşünmekteyim.

Şuandan itibaren Türkiye de 15 ay kullanabilirsin. 4+4 sistemi var. Yılbaşında sıfırlanıyor ve bir daha 8 ay veriyor. Nasıl 15 ay var? diyorsan. Haziran,temmuz,ağustos,eylül,ekim,kasım ve aralık. Yeni yıla girince 2025,8 ay daha veriyor. Toplam 15 aya yakın kullanabiliyorsun (Şu tarihten itibaren) Ağustos ile yeni yılın başında ki süreç ile sorun yaşatıyor sadece. O 4 aylık süreci tamamlamak için açtırmak gerekiyor. 8+4 vermediği için. İşte orada mantık sana kalmış ustam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı