Yurt dışı iPhone 15 Pro alınır mı?

Mağazadan alacağınıza emin misiniz?

Evet bu garanti ediliyor zaten alınmış bir cihaz var sorunsuz 4 aydır kullanılıyor hiçbir problemi yok ve dediğim gibi kapalı kutu gelmiş alan kişi kendi açmış ilk defa. Anlaşılabilir bir yöntemi bulunur mu?

Evet bu garanti ediliyor zaten alınmış bir cihaz var sorunsuz 4 aydır kullanılıyor hiçbir problemi yok ve dediğim gibi kapalı kutu gelmiş alan kişi kendi açmış ilk defa. Anlaşılabilir bir yöntemi bulunur mu?
Alırken kutudaki seri nodan kontrol yapın aygıt etkinleştirilmemiş yazması ya da satın alım onaylanmadı yazması gerek herhangi bir mağazadan almayacaksan o cihaz toplama olacaktır kalmadı çünkü sıfırları.

Irak'tan, bizdeki vatan, MediaMarkt gibi bir teknoloji mağasından sıfır kapalı kutu çift fiziki SIM 15 Pro alma fikrim var. 4 ay SIM1, 4 ay SIM2 kalan kapalı 4 ay zamanı ise ikos K7 cihaz ile kullanmayı düşünüyorum. Bu şekilde yurt dışı kullanan var mı? Fikirleriniz çok önemli dostlar.

Bence mantıklı alınır.

Toplama olmadığı sıfır mağazadan alınıp gönderileceği söyleniyor ancak Eğer cihaz toplama olursa bir sorun çıkar mı ne gibi zararı olur?

Alırken kutudaki seri nodan kontrol yapın aygıt etkinleştirilmemiş yazması ya da satın alım onaylanmadı yazması gerek herhangi bir mağazadan almayacaksan o cihaz toplama olacaktır kalmadı çünkü sıfırları.

Nereye gireceğiz seri noyu? Etkinleştirilmemiş veya satın alım onaylanmadı derse kullanımda sorun mu olur?

Apple aygıt kapsamını kontrol edin kısmından kutudaki seri noyu yazacaksın yazdığım şekilde sorun olmaz.

Burada ne yazarsa ne oluyor tam olarak onu anlayamadım hocam satış veya etkinleştirme olmamış cihaz olursa toplanmış mı demek oluyor.

Burada ne yazarsa ne oluyor tam olarak onu anlayamadım hocam satış veya etkinleştirme olmamış cihaz olursa toplanmış mı demek oluyor.
hocam apple seri no sorgulama ekranına kutunun arkasındaki seri no yu yaz aygıt bulunamadı gibi bir hata vermesi lazım daha açılmadığı için bende öyleydi.cihazı açıncada zaten garantisi vs başlar 1 yıllık global di benimki.pildende anlayabilirsin 0 döngü üretim tarihi ve ilk kullanım tarihleri yazıyor ayarlarda.

Hocam Apple seri no sorgulama ekranına kutunun arkasındaki seri no yu yaz aygıt bulunamadı gibi bir hata vermesi lazım daha açılmadığı için bende öyleydi. Cihazı açınca da zaten garantisi vs başlar 1 yıllık global di benimki. Pildende anlayabilirsin 0 döngü üretim tarihi ve ilk kullanım tarihleri yazıyor ayarlarda.

Açılmadan kastınız herhangi birisi cihazın kutusunu açıp çalıştırınca Apple direk kayıt edip garanti başlangıcı mı yapıyor otomatik olarak? Yoksa iCloud hesabı oluşturunca mı?

Açılmadan kastınız herhangi birisi cihazın kutusunu açıp çalıştırınca Apple direk kayıt edip garanti başlangıcı mı yapıyor otomatik olarak? Yoksa iCloud hesabı oluşturunca mı?
Tam emin olmamakla beraber icloud girince basliyor sanirim.Bende ilk defa iphone a geçtim.Kendi tecrübelerimi aktariyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı