Yurt dışı iPhone 16 Pro alınır mı?

uğraştırıyor hocam bende 15 proda denedim 40k onu almak yerine telefonunu satıp 50-55 bandına temiz TR 14 PRO alabilirsin
Peşin param olmadığı için vadesiz 3 taksit seçeneği beni cezbetti.

Bir tanıdığım öyle yapıyor alıyor 8 ay kullanıp 4 ay da başka telefon kullanıyor sonrasın da yeni modelini alıyor.
Şu an aldığımda 8 ay kullanabiliyorum ve yılbaşı geliyor, yılbaşında bi 8 ay daha açılıyor ve totalde 16 ay sıfır sıkıntı kullanabiliyorum. 16. aydan sonrası Allah kerim.

Peşin param olmadığı için vadesiz 3 taksit seçeneği beni cezbetti.

Şu an aldığımda 8 ay kullanabiliyorum ve yılbaşı geliyor, yılbaşında bi 8 ay daha açılıyor ve totalde 16 ay sıfır sıkıntı kullanabiliyorum. 16. aydan sonrası Allah kerim.
mantıklı 16 aya kim öle kim kala al ihtiyacın varsa hocam düşünme bile Ankarada 2. el piyasası 35-36 civarı fiyatta güzel

Sıfır cihaz iPhone 16 Pro 256 GB 40 bin TL ve vade farksız 3 taksit.
Sizce almaya değer mi?

Şu an TR 11 cihaz kullanıyorum.

Yurt dışı tecrübelerinizi aktarmanızı istiyorum, teşekkürler.

Hocam nereden alıyorsunuz bende düşünüyorum da o fiyata anca 128 GB geliyor kapalı kutu.

Hocam nereden alıyorsunuz bende düşünüyorum da o fiyata anca 128 GB geliyor kapalı kutu.
Bir tanıdığım getiriyor, sadece sana özel bu fiyat üzerine kar koymuyorum dedi. Eğer ki almayı düşünürsen 43 bin diyor.

Kayıt işini nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz? Kayıt işini halledebilirseniz olabilir.
Kayıt yapmadan kullanacağım. Yılbaşına kadar 8 ay, Yılbaşından sonra da 8 ay. Toplamda 16 Ay

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı