Yurt dışı iPhone 16 Pro Max 1 devir görünüyor


Üretim tarihi ocak 2025 ilk kullanım mayıs 2025 zaten yurt dışı geldigi icin buraya gelmesi 2 ayi bulur 1-2 ayda saticida beklese mayisa denk gelir zaten ama dediğiniz de yapilmis olabilir hiç telefonu kurmadan kullanilmis olabilir ama ne yapacaklar ki kurmadan kullanmasi icin bile Wi-Fi baglanmasini istiyor Wi-Fi baglansa no aktif olmaz cihaz garantisi baslar Wi-Fi'ya gelmeden onceki kurulum ekraninda git gel mi yapacak dediginiz kontrol meselesine gelirsek %100 şarj tuketecek bir kontrol mu yapti bu telefonun %100 sarjini bitirmek nereden baskaniz 12 saati alir belki daha fazla (devir şarj harcamasina gore hesaplanir %100 şarj tuketiminde 1 devir olur) açıp kontrol ettiğini sanmıyorum kutusunu falan ben açtım jilatinin ama sonradan tekrar paketlediyse bilemem. Kuvvetle muhtemel bence fabrikadan %100 sarjla cikti buraya gelene kadar da o şarjı tüketti.
 
Benim bildiğim Apple hesabı ile giriş yapmayı atla denildiği taktirde cihaz no aktif kalmaya devam ediyor. Apple hesabı ile giriş yaptıktan sonra zaten cihazınızın etkinleştirilmesi bir kaç dakikayı bulabilir yazısı gelir ekrana. Ocak 2025'ten Mayıs'a kadar en başta %60 civarı şarj olduğunu varsayarsak kapalı şekilde kutuda 5 aylık sürede şarjın 20 altına inmesi olabilir. (Kaldığı yerin sıcaklık koşullarına da bağlı olarak) Bu sebeple şarj edilmiş olma ihtimali var. Benim telefonun üretimi 2 Nisan mesela fakat ona rağmen %65 şarjı vardı ilk kutuyu açtığımda
 

Hocam benim bildiğim cihaz Wi-Fi bağlanınca sinyal veriyor ve sistem algılayıp cihazı aktif yapıyor ayrıca ilk aldıgımda appel hesabı girmedim tekrar sorgu yaptığımda(yani cihazın kutusunu açtıktan sonra) aktif çıktı cihaz ama kutuyu açmadan önce sorgu yaptığımda noaktifti yani Wi-Fi baglanınca aktif oluyor.
 
Şimdi tekrar yabancı forumlardan kontrol ettim, aktivasyon ilk kurulumu komple geçip ana ekrana gelince aktive oluyormuş telefon.

"Bir iPhone’un etkinleştirilmesi ne anlama gelir?

Etkinleştirme, yeni (veya yeni sıfırlanmış) bir iPhone ya da iPod touch’ın "Sadece Acil Çağrı" ekranını (iPhone için) ya da "iTunes’a Bağlan" ekranını (Kurtarma Modu ile karıştırılmamalıdır; etkinleştirme ekranında sağ üst köşede pil simgesi bulunur) geçerek ana ekrana (SpringBoard) erişebilmesi sürecidir."

Bu süre zarfında şarj edilmiş olabilir, kurulum yapılmadan
 

Hocam bu aktive olayi iste dedigim gibi oyle bir şey kurulum ekranini gecince mi oluyor ya da Wi-Fi baglaninca mi tam emin degilim ama telefonu kurulunca oldugu kesin appel hesabi girmekle ilgisi yok cunku bizzat kendim deneyimledim ilk telefonu kurdugumda appel hesabi girmedim sonra aktive olmus mu diye kontrol ettim telefon no aktiften aktife gecmisti bende appel hesabimi girdim kullandim. Kurulum yapilmadan şarj edildiyse telefona zarar verecek bir şey olmadiysa problem yok benlik sonuç olarak telefonu kurmadiklari icin acip kullanamiyorlar.
 
Yok zaten kullandılar veya kurdular demedim, kurulum ekranı tamamlanamdan şarja takılmıştır sadece
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…