Öncelikle hayırlı olsun, 10 gün önceye kadar benim de aklımda vardı S24 Ultra satıp yurt dışı telefon almak, fakat güvenemedim teknolojiden de anlayan biri olmama rağmen. Yurt içi aldım devir sayısı 0 gözüküyordu. Kontrol ettiğin her şey doğru, bir problem de yok diyorsun. Muhtemelen cihaz hoş geldiniz vs karşılama ekranında hiç ilerlemeden şarja takılmış. Seri numarasından üretim zamanı kontrolü sağlanıyordu hala öyle bir şey var mı bilmiyorum bir üretim tarihine bak, eğer eskiyse şarj edilip tekrar paketlenmiş olabilir. Veya satın aldığınız telefoncu sonuçta cihazı satacak başı ağrımaması için önden açıp hiç kurmadan sadece kontrol edip (kasasını ekranını kamera da toz var mı vs) şarj edip geri paketlemiş olabilir.
Üretim tarihi ocak 2025 ilk kullanım mayıs 2025 zaten yurt dışı geldigi icin buraya gelmesi 2 ayi bulur 1-2 ayda saticida beklese mayisa denk gelir zaten ama dediğiniz de yapilmis olabilir hiç telefonu kurmadan kullanilmis olabilir ama ne yapacaklar ki kurmadan kullanmasi icin bile Wi-Fi baglanmasini istiyor Wi-Fi baglansa no aktif olmaz cihaz garantisi baslar Wi-Fi'ya gelmeden onceki kurulum ekraninda git gel mi yapacak dediginiz kontrol meselesine gelirsek %100 şarj tuketecek bir kontrol mu yapti bu telefonun %100 sarjini bitirmek nereden baskaniz 12 saati alir belki daha fazla (devir şarj harcamasina gore hesaplanir %100 şarj tuketiminde 1 devir olur) açıp kontrol ettiğini sanmıyorum kutusunu falan ben açtım jilatinin ama sonradan tekrar paketlediyse bilemem. Kuvvetle muhtemel bence fabrikadan %100 sarjla cikti buraya gelene kadar da o şarjı tüketti.