Yurt dışı iPhone 16 Pro Max alınır mı?

HDG

Kilopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm hocamlar. Yakında Gürcistan'a gideceğim. iPhone 16 Pro Max almayı düşünüyorum. Fakat kapanma olayı falan varmış. Olay nedir bir şekilde kullanma olayı var mı? Veya farklı nasıl kullanabilirim? Bir çözüm yolu var mıdır?

Boşa zaman kaybı denemiş birisiyim boş iş yani kısacası. E sim vs hepsi tırt olaylar

4+4 ay normal bir şekilde kullanılıyor kalan 4 ay da 2. bir telefon kullanmak zorunda kalıyorsunuz veya iCloud eşleme ile aramaları yurt dışı telefona yönlendiriyorsunuz. Her türlü 4 ay 2 telefon gezmek gerekiyor yani.

Gürcistan pahalıya geliyor. Normalde alınır bence.

Hocam 45 50k ya geliyor diyelim sizce yine saçma mı? Burada 15'i anca alıyorsun o paraya.
Normalde alınır derken Gürcistan dışında demek istedim. Saçma demedim zaten çok mantıklı ama Gürcistan'dan almak mantıksız bence. Vize v.b varsa Fransa'dan almak daha mantıklı bence hem gezmiş olursunuz.

Çile, ama yarı fiyata olduğu düşünürsek de mantıklı. Ayrıca IMEI garantisi yok. Yani yarın öbür gün kalkıp bu adamlar 2+2 yaptık deyip 8 ay kapalı süre çakabilirler. Ve bazı yöntemleri kapatmayı başarıyorlar. Mesela Wi-Fi arama özelliği sayesinde yanına taşınabilir modem bulunduran vardı ama çoğu IMEI hakkı biten telefonlarda Wi-Fi ile arama özelliği de kapalı oluyor. Yurt dışına çık gir yapıp daha ucuza kaydettirenler de var ama onu bilmiyorum.

Normalde alınır derken Gürcistan dışında demek istedim. Saçma demedim zaten çok mantıklı ama Gürcistan'dan almak mantıksız bence. Vize vb varsa Fransa'dan almak daha mantıklı bence hem gezmiş olursunuz.

Almanya'dan alabilme imkanım var yarı fiyatına hatta 3'te 1 parasına geliyor 45k düşünürsek. IMEI'den dolayı düşünüyorum ikilemde kalıyorum hocamlar.

Almanya'dan alabilme imkanım var yarı fiyatına hatta 3'te 1 parasına geliyor 45k düşünürsek. IMEI'den dolayı düşünüyorum ikilemde kalıyorum hocamlar.
Yani mantıklı ama isterlerse tamamen kapatabilirler de boşta kalabilirsiniz o yüzden riskli ama alınır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…