Selamünaleyküm hocamlar. Yakında Gürcistan'a gideceğim. iPhone 16 Pro Max almayı düşünüyorum. Fakat kapanma olayı falan varmış. Olay nedir bir şekilde kullanma olayı var mı? Veya farklı nasıl kullanabilirim? Bir çözüm yolu var mıdır?
Gürcistan pahalıya geliyor. Normalde alınır bence.Selamünaleyküm hocamlar. Yakında Gürcistan'a gideceğim. iPhone 16 Pro Max almayı düşünüyorum. Fakat kapanma olayı falan varmış. Olay nedir bir şekilde kullanma olayı var mı? Veya farklı nasıl kullanabilirim? Bir çözüm yolu var mıdır?
Gürcistan pahalıya geliyor. Normalde alınır bence.
Normalde alınır derken Gürcistan dışında demek istedim. Saçma demedim zaten çok mantıklı ama Gürcistan'dan almak mantıksız bence. Vize v.b varsa Fransa'dan almak daha mantıklı bence hem gezmiş olursunuz.Hocam 45 50k ya geliyor diyelim sizce yine saçma mı? Burada 15'i anca alıyorsun o paraya.
Normalde alınır derken Gürcistan dışında demek istedim. Saçma demedim zaten çok mantıklı ama Gürcistan'dan almak mantıksız bence. Vize vb varsa Fransa'dan almak daha mantıklı bence hem gezmiş olursunuz.
Yani mantıklı ama isterlerse tamamen kapatabilirler de boşta kalabilirsiniz o yüzden riskli ama alınır bence.Almanya'dan alabilme imkanım var yarı fiyatına hatta 3'te 1 parasına geliyor 45k düşünürsek. IMEI'den dolayı düşünüyorum ikilemde kalıyorum hocamlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.