Çözüldü Yurt dışı iPhone 16 Pro Max kullanılmış mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xarvion

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bugün telefoncudan A3297 model numaralı çift fiziksel SIM'li bir telefon aldım. Kutu tamamen kapalıydı ve ilk defa açtığımı düşünüyorum. Ancak cihazda 1 pil döngüsü görünüyordu ve aktivasyon tarihi mayıs 2025 olarak kayıtlıydı. Telefoncuyu arayıp sorduğumda cihazın sıfır, hiç açılmadığını söyledi. Bu nasıl olabilir? Test amaçlı 1 pil döngüsü olabileceğini düşündüm ama aktivasyon tarihine anlam veremedim. Benzer durumu yaşayan veya fikri olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Çok teşekkürler.

Bir de hocam, telefonu açmadan devir ve ilk kullanımı nasıl kontrol edebilirim? Çoğu kişi açınca çamura yatıyor çünkü.
Kutudaki seri numarasını Apple sitesinden sorgulayacaksın aygıt etkinleştirilmedi ya da satın alım onaylanmadı yazması gerek bu şekilde yazarsa sıfır cihaz olur.
Çok teşekkürler.

Bir de hocam, telefonu açmadan devir ve ilk kullanımı nasıl kontrol edebilirim? Çoğu kişi açınca çamura yatıyor çünkü.
Kutudaki seri numarasını Apple sitesinden sorgulayacaksın aygıt etkinleştirilmedi ya da satın alım onaylanmadı yazması gerek bu şekilde yazarsa sıfır cihaz olur.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı