Yurt dışı iPhone 16'da tek SIM kart girişi var

• Konuyu başlatan Artens
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 319

Artens

Hectopat
Merhaba, dün elime alıp kurma fırsatım oldu ve telefonun Çin cihazı olduğunu fark ettim. Öncelikle telefonda çift SIM olması gerekirken tek SIM var ve telefon anlamadığım şekilde 5G desteklemiyor olarak gözüküyor. Çin cihazlarında e-SIM olmuyor diye biliyorum iki tane IMEI gözüküyor ama telefon tek SIM. Kutudaki IMEI numaraları ile telefondakiler de tutuyor işlem falan da görmüş gibi değil. Sorun nedir?

Benim TR cihazı iPhone 16'da da tek sim var.

Merhaba, dün elime alıp kurma fırsatım oldu ve telefonun Çin cihazı olduğunu fark ettim. Öncelikle telefonda çift SIM olması gerekirken tek SIM var ve telefon anlamadığım şekilde 5G desteklemiyor olarak gözüküyor. Çin cihazlarında e-SIM olmuyor diye biliyorum iki tane IMEI gözüküyor ama telefon tek SIM. Kutudaki IMEI numaraları ile telefondakiler de tutuyor işlem falan da görmüş gibi değil. Sorun nedir?
Ucuza aldıysan çokta takma ama 2. sim gösteriyorsa ayarlarda büyük ihtimalle kullandıkları port değişik

1761076277338.png

Benım 16 fiziki+esim seninki böyle olabilir.

5G bulunduğunuz yerde mevcut mu emin misiniz? Operatör ayarlarından açtırmanız gerekebilir.

Kayseri merkezde yaşıyorum. SIM kartım destekliyor Turkcell kullanıyorum. Uygulamada telefonumun desteklemediğini söylüyor. Arkadaşımın telefonunda denediğimde 5G desteği var olarak gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı