Yurt dışı iPhone 8 Plus alınır mı?

SeverusSnape.

Megapat
Daha fazla  
Sahibinden de 4000 TL'ye kapalı kutu iPhone 8 Plus satanlar var. Nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar? Garantisi olmaması mı bu cihazı bu kadar ucuz yapıyor? İncelemeyi düşünüyorum ama daha bulunduğum şehirde ilan veren olmadı. Türkiye'den alınma bir cihazla yurt dışı cihazlarının arasındaki farklar neler oluyor? Gelip inceleyebilirsiniz dediklerine göre patates çıkma ihtimali de yok herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti desteklenmiyor başka bir fark yok. En azından iPhone için durum bu. Sadece çin cihazlarında çift sim oluyor.

Kardeşim o cihazlarız çoğunun orjinal kutusu yok. kapalı kutu diyorlar ellerinde kendilerinin yaptığı iphone kutuları var. Fiyat niye mi ucuz kaçak olarak giriş yapıyor ülkeye. Tırlarla getiren çok yani biliyorum. Kutusunu atıyorlar telefonu koltuk atına koyuyorlar hemen.
Aldıktan sonra pasaport kaydı yaparsan herhangi bir sorun yaşamazsın ama almadan Apple.com dan garanti sorgulaması yapabilirsin İphone 8 den sonraki tüm telefonlarda 1 yıl Global garanti var.

Kardeşim bazı ülkelerin telefonlarında FaceTime olmuyor haberin olsun almadan onada bakmanı öneririm.

Sahibinden de 4000 TL'ye kapalı kutu iPhone 8 Plus satanlar var. Nasıl bu kadar ucuza satabiliyorlar? Garantisi olmaması mı bu cihazı bu kadar ucuz yapıyor? İncelemeyi düşünüyorum ama daha bulunduğum şehirde ilan veren olmadı. Türkiye'den alınma bir cihazla yurt dışı cihazlarının arasındaki farklar neler oluyor? Gelip inceleyebilirsiniz dediklerine göre patates çıkma ihtimali de yok herhalde.
O kutuları sahte ben gördüm. Bende iphone 8 plus alıcağım sıfır neyse bunları görürseniz asla almayın dolandırılma ihtimali yüksek mümkünse gidin yanınızda biri olsun iyi bakın kutusu normal olan mı tüm her şeyi veriyorlar mı mümkünse siz gidip bakın. Bide patates değilde kaçak gözüküyor. Kanka bugün öğrendim. Bizim arkadaş iphone x alacakmış. ikinci el kaçak olduğunu öğrenmiş. O yüzden sıfır almaya bakın çok düşük olasılık olsa bile belkide yenilenmiştir. Kim bilir değilmi?

Kardeşim o cihazlarız çoğunun orjinal kutusu yok. kapalı kutu diyorlar ellerinde kendilerinin yaptığı iphone kutuları var. Fiyat niye mi ucuz kaçak olarak giriş yapıyor ülkeye. Tırlarla getiren çok yani biliyorum. Kutusunu atıyorlar telefonu koltuk atına koyuyorlar hemen.
Aldıktan sonra pasaport kaydı yaparsan herhangi bir sorun yaşamazsın ama almadan Apple.com dan garanti sorgulaması yapabilirsin İphone 8 den sonraki tüm telefonlarda 1 yıl Global garanti var.

Kardeşim bazı ülkelerin telefonlarında FaceTime olmuyor haberin olsun almadan onada bakmanı öneririm.
Aynen arkadaşın dediği gibi kutuları kendileri yapıyor. Bunu siyah versiyonun kutusunu beyaz yapıp yanına iphone değilde iphone 8 plus yazmasından anlayabilirsin.
İkinci el Gri Apple iPhone 8 Plus Cep Telefonu sahibinden.com'da - 621154382
Bak mesela bu ilandaki ürünün bi halt yemiş olması yüksek ihtimal kutusu beyaz
İkinci el Siyah Apple iPhone 8 Plus Cep Telefonu sahibinden.com'da - 620951732
Bu üründe gerçek iphone dur. Yüksek ihtimal he ama yenilenme olasılığını sorarsan ? Bilemiyorum.

Son düzenleme:
Bence ABD veya Avrupa ülkelerinden birine gidip kendiniz alın ve kaydettirin. Sakın Çine gidip almayın, çünkü kandırılabilirisiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı