Arkadaşlar merhaba. Sahibinden'de falan kapalı kutu yurt dışından gelmiş ve aktif olmayan iPhonelar görüyorum bunlar alınır mı? Bunları normal sanki yurt dışından ben getirmişim gibi kendi üzerime kayıt ettirebilir miyim?
Öncelikle yurt dışına girip çıkmış olman ve bunun son 6 ay içinde yaşanmış olması lazım ki telefonu kendi üstüne kayıt ettirip kendi SIM kartım ile kullanabilesin.
Öncelikle yurt dışına girip çıkmış olman ve bunun son 6 ay içinde yaşanmış olması lazım ki telefonu kendi üstüne kayıt ettirip kendi SIM kartım ile kullanabilesin.
Bu tamamen sizin tercihinize kalmış bir şey. Tek artı yönü ucuz olması. Ama kendi üzerinize kayıt ettirdikten sonra başka isim üzerine sim kullanılamıyor. Satış sonrası bunları da hesaba katın.
Bu tamamen sizin tercihinize kalmış bir şey. Tek artı yönü ucuz olması. Ama kendi üzerinize kayıt ettirdikten sonra başka isim üzerine SIM kullanılamıyor. Satış sonrası bunları da hesaba katın.
İşte kayıt ettiriyorsunuz. 6 bin TL civarında şuan. Büyük ihtimalle satamazsınız elinizde kalır. Bozulduğunda garantisi vesaire yok. Onun dışında bir eksisi yok bildiğim kadarıyla.