Yurt dışı iPhone alınır mı?

Charizard

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sahibinden'de falan kapalı kutu yurt dışından gelmiş ve aktif olmayan iPhonelar görüyorum bunlar alınır mı? Bunları normal sanki yurt dışından ben getirmişim gibi kendi üzerime kayıt ettirebilir miyim?

Bu tamamen sizin tercihinize kalmış bir şey. Tek artı yönü ucuz olması. Ama kendi üzerinize kayıt ettirdikten sonra başka isim üzerine sim kullanılamıyor. Satış sonrası bunları da hesaba katın.

Öncelikle yurt dışına girip çıkmış olman ve bunun son 6 ay içinde yaşanmış olması lazım ki telefonu kendi üstüne kayıt ettirip kendi SIM kartım ile kullanabilesin.
e-Devlet'ten baktım IMEI kayıt hakkın var diyordu edebiliyor gibi ilerlememe hak tanıyor yine de TR dışına çıkmak zorunda mıyım?

Bu tamamen sizin tercihinize kalmış bir şey. Tek artı yönü ucuz olması. Ama kendi üzerinize kayıt ettirdikten sonra başka isim üzerine SIM kullanılamıyor. Satış sonrası bunları da hesaba katın.

Satış olayı dışında bir eksi yönü yok o zaman değil mi?

e-Devlet'ten baktım IMEI kayıt hakkın var diyordu edebiliyor gibi ilerlememe hak tanıyor yine de TR dışına çıkmak zorunda mıyım?

Satış olayı dışında bir eksi yönü yok o zaman değil mi?
İşte kayıt ettiriyorsunuz. 6 bin TL civarında şuan. Büyük ihtimalle satamazsınız elinizde kalır. Bozulduğunda garantisi vesaire yok. Onun dışında bir eksisi yok bildiğim kadarıyla.

Son 6 ay içinde çıkmadıysan hakkın olsa bile kaydedemezsin işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı