Yurt dışı iPhone alınır mı?

Sneijder Rloz

Centipat
Daha fazla  
Yurt dışı iPhone almayı düşünüyorum X, XS, XS Max, ya da 11 almayı düşünüyorum. Fakat yurt dışı nasıl kullanacağım Türkiye'de? E SIM gibi bir şey duydum hiçbir bilgim yok ve nasıl olur bilmiyorum. Her şeyini detaylı anlatır mısınız? Teşekkür ederim şimdiden.

Alınmaz özelliklede o yazdığın modeller kesinlikle alınmaz. 4 ay fiziksel 4 ay e sim ile kullanılıyor kalan 4 ay telefon hat olarak kapalı kalıyor. Bu süre zarfında fizikselden e sime her geçtiğinde ekstra para ödemen lazım. Yurtdışı telefon olayı bütçesi az olan adama göre değil.

Yurt dışı iPhone almayı düşünüyorum X, XS, XS Max, ya da 11 almayı düşünüyorum. Fakat yurt dışı nasıl kullanacağım Türkiye'de? E SIM gibi bir şey duydum hiçbir bilgim yok ve nasıl olur bilmiyorum. Her şeyini detaylı anlatır mısınız? Teşekkür ederim şimdiden.

IMEI kaydı 20.000 bence değmez.

E SIM ile kullansan bile IMEI attirmak zorundasin 4 ay sonra zaten bu modeller ucuz ve eski modeller kayıt ücretleri ile Türkiye fiyatına geliyor zaten bence bu modellerin yurt içi modellerini bile almamalısın artık çok eskidi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı