Yurt dışı iPhone alınır mı?

Cenk0819

Decapat
Daha fazla  
Hocam şimdi size birkaç sorum var bunlara açıklık getirirseniz çok mutlu olurum. Bütçem 35kya kadar.
1- IPhone'nun hangi modelini tercih edeyim güncelleme alma süresini dikkate alarak.
2- çift SIM özelliği nedir? Aynı simi iki farklı yere mi tarkıyoruz
3- sanırım 8 ay SIM kartlı kalan 4 ay SIM kartsız kullanıyoruz bunun bir aletranifi var mı veya o sürede kullanabileceğim bir uygulama.
4- ve son olarak yurt dışı cihaz almak mantıklı mı değilse ne alayım veya Samsung vs. tercih edersem ne gibi farklar olur?

yeni gelen karar ile 1 sim kartla 180 gün kullanabiliyon. yani çift simle 360 gün kullanabilirsin . 5 günde kullanmayıver 1 sene içinde
180 gün olayı yurtdışı oturumu olanlar için. Kendim için yapıyordum eski telefonuma. IMEI kayıt ücretleri bu kadar yükselmişken böyle bir kolaylık yapacaklarını düşünmüyorum.

Eğer TR kayıtlı bir iPhone'niz varsa kalan 4 ayda aynı iCloud'u paylaşarak tek telefondan aramaları yapabilirsin. Tabii diğer telefon da yanında olacak. Yurt içi 13 parasına YD 15 Pro, Pro Max alınıyor. Eğer Samsung alman düşüncen varsa Samsung daha mantıklı olur. Server kayıt yaparsın.

Bir de yurt dışından alma imakanım var ama Türkiye'de de satılıyor onları almak mantıklı mı sizce yurt dışı kapalı kutu adında satılanlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı