Yurt dışı iPhone alınır mı?

15 Pro ile 16 Pro arasında fark var mı hocam bu arada.
Fark illa ki vardır 14 Pro ile 15 Pro arasında fark vardı. İkisini de en az 1-2 hafta kullanmadan fark var veya yok demek çok acemilik olur. Telefon dediğimiz şey MediaMarkt'ta 10 dakika oynayıp bir fark var yok diyebileceğimiz bir şey değil.

Apple ürünlerini "dükkan altı" yerlerde açtıramazsınız çünkü kapalı bir işletim sistemi iOS. Android'deki gibi ROM attım vs. diye bir şey yok.

Hocam 1 yıl önce 14 almıştım 4 binliraya yapmışlardı sorunsuz kullanıyorum.

Hocam 1 yıl önce 14 almıştım 4 binliraya yapmışlardı sorunsuz kullanıyorum.
Geçen senenin 8 ayını bu senenin başına denk getirip +8 ayı şuan kullanıyor olma ihtimaliniz var mı? Söylediğiniz şeyi açıkçası hiç duymadım çünkü IOS kapalı bir işletim sistemi, yani yazılımını kırmak pek mümkün değil Android gibi. Yine de yaptırdığınıza eminseniz bu yayılmamış bir şey gerçekse ve yayılırsa (ben dahil) birçok kişi Apple kullanacaktır. Şaşırdım açıkçası.

Alırsam ne gibi sıkıntılar yaşarım? Teşekkürler şimdiden.

Garantisi yok, onu bilerek al. Ya eskiyene kadar kullanırsın ya da ileride bilindik servislerden parça falan bulur yaptırırsın batarya vs. eskimeye başlayınca. Yetkili serviste parasını bile verip baktıramıyorsun çünkü yasal olarak servis kaydı açamıyoruz diyorlar. Türkiye'de servisten yararlanmak için bile IMEI kaydı şartı koymuşlar (evet çok saçma ama öyle) ya da Gürcistan'a oraya buraya gidip geliyorum diyorsan oralarda bakar belki orijinal servisten başka yere gitmem dersen. Bir de her sene 4 ay 2 telefon gezeceksin.

değer mi dersen bence değiyor. 16 pm gibi son model alırsan en cok o zaman değiyor 50 bin tl ciddi bir fiyat farkı var.

Geçen senenin 8 ayını bu senenin başına denk getirip +8 ayı şuan kullanıyor olma ihtimaliniz var mı? Söylediğiniz şeyi açıkçası hiç duymadım çünkü IOS kapalı bir işletim sistemi, yani yazılımını kırmak pek mümkün değil Android gibi. Yine de yaptırdığınıza eminseniz bu yayılmamış bir şey gerçekse ve yayılırsa (ben dahil) birçok kişi Apple kullanacaktır. Şaşırdım açıkçası.
dediğiniz olabilir hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı