Yurt dışı iPhone alınır mı?

vorgi

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, biliyorsunuz ki Apple yakında iPhone 17 serisini tanıtacak. Ben de yurt dışı iPhone 17 Pro Max almayı düşünüyorum ancak 8 ay kullanımdan sonra sorun yapar mı o kısımda biraz kararsız kaldım. Türkiye'de fiyatlar 100 Bin'in üzerinde olduğu için bütçem yetmiyor. TR cihazı olarak bütçem maksimum 45-50 bin. Sizce Türkiye kayıtlı iPhone 15 mi yoksa yurt dışı 16 Pro Max veya 17 Pro Max mi almalıyım?

Şöyle bir şey var. Küçük taşınabilir modemler var sim kartını ona takıyorsun wifi açıyorsun. Sms arama internet kullanabiliyorsun. Ama türkiyede garantisi yok yurtdışı iphoneların.

Herkese merhaba, biliyorsunuz ki Apple yakında iPhone 17 serisini tanıtacak. Ben de yurt dışı iPhone 17 Pro Max almayı düşünüyorum ancak 8 ay kullanımdan sonra sorun yapar mı o kısımda biraz kararsız kaldım. Türkiye'de fiyatlar 100 Bin'in üzerinde olduğu için bütçem yetmiyor. TR cihazı olarak bütçem maksimum 45-50 bin. Sizce Türkiye kayıtlı iPhone 15 mi yoksa yurt dışı 16 Pro Max veya 17 Pro Max mi almalıyım?
Yd 16 pro sahibiyim 1 adet de yine yd redmi note 12 pro 5g var ama bu kayıtlı cihaz ikisini beraber kullanıyorum.

Eğer yd'nin garantisinin olmamasını,8 ay açık 4 ay kapalı olmasını göze alıp gerekirse yanınızda 2.telefon taşıyacaksanız alın ancak bunlarla uğraşmak istemiyorsanız iPhone 15'te gayet yeterli bir cihaz olacaktır zorlarsanız 16'da tercih edebilirsiniz,ancak bana sorarsanız iPhone kullanan biri olarak söylüyorum Tr cihazı Android bu bütçelerde daha mantıklı 50 bin tl ye şuanda en güçlü işlemcili telefonu alabiliyorsunuz ve bu telefonlar 16 pro max ile yarışıyor bazı konularda yeniyor bile.

Eğer yurt dışı'nin garantisinin olmamasını, 8 ay açık 4 ay kapalı olmasını göze alıp gerekirse yanınızda 2.telefon taşıyacaksanız alın ancak bunlarla uğraşmak istemiyorsanız iPhone 15'te gayet yeterli bir cihaz olacaktır zorlarsanız 16'da tercih edebilirsiniz, ancak bana sorarsanız iPhone kullanan biri olarak söylüyorum TR cihazı Android bu bütçelerde daha mantıklı 50 bin TL'ye şu anda en güçlü işlemcili telefonu alabiliyorsunuz ve bu telefonlar 16 Pro Max ile yarışıyor bazı konularda yeniyor bile.

Evet çok haklısınız işin Android tarafında da çok güçlü telefonlar var. Apple fanboyluğu asla yapmam ancak uzun süredir Samsung A23 kullanıyorum kasma donmalar yaşıyorum. Bir değişiklik olsun istedim o yüzden yurtdışı iphone'lara yönelmek istedim.

orasida devlete kalmis ben kullaniyorum
gerçi icloud bu sonuçta

çok soru sordum belki ama kusura bakmayın, alırken çift fiziki sim modeli tercih etmeliyim değil mi? @Squu

Evet çok haklısınız işin Android tarafında da çok güçlü telefonlar var. Apple fanboyluğu asla yapmam ancak uzun süredir Samsung A23 kullanıyorum kasma donmalar yaşıyorum. Bir değişiklik olsun istedim o yüzden yurtdışı iphone'lara yönelmek istedim.

gerçi icloud bu sonuçta

çok soru sordum belki ama kusura bakmayın, alırken çift fiziki sim modeli tercih etmeliyim değil mi? @Squu
İster cift ister hem fiziki hem e sim. Benimki hem fiziki hem e sim.

Soru cevaplamaya da bayiliyorum hocam.

gerçi icloud bu sonuçta

Çift fiziki öneririm bu arada bendeki de öyle.Model numarası A3294.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı