Yurt dışı iPhone alınır mı?

• Konuyu başlatan seyfo1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 103
Bütçe
35k

seyfo1

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Android kullanıcısıyım. Android'in işletim sisteminden ve yapay zekası Gemini'den memnunum ancak çoğu Android'in kamerası Apple kameralarına göre berbat seviyede kalıyor bu yüzden iPhone'a geçmek istiyorum. Aynı zamanda iPhone'a o kadar para vermekte istemiyorum bu yüzden tek alternatif yurt dışı iPhone. Sizce alınır mı? Aklımda 15 Pro var. 8 ay kullanma muhabbetini biliyorum ama farklı telefona geçmeden e-SIM falan filan ile kullanılmıyor mu bilmiyorum. Bana artıları ve eksileri ile yardımcı olursanız sevinirim.

yılda 8ay kullanırsın.
Nisan ayında takarsan teli son 8 ay kullanmış olursun yani yenı yılda da 8 ay açık olacağı için 8+8=16 ay aralıksız kullanmış olursun

Google pixel cihazları da araştırın derim. Gemini deneyimi bambaşka bi boyut olacak.

Merhaba arkadaşlar, Android kullanıcısıyım. Android'in işletim sisteminden ve yapay zekası Gemini'den memnunum ancak çoğu Android'in kamerası Apple kameralarına göre berbat seviyede kalıyor bu yüzden IPhone'a geçmek istiyorum. Aynı zamanda IPhone'a o kadar para vermekte istemiyorum bu yüzden tek alternatif yurt dışı iPhone. Sizce alınır mı? Aklımda 15 Pro var. 8 ay kullanma muhabbetini biliyorum ama farklı telefona geçmeden e-SIM falan filan ile kullanılmıyor mu bilmiyorum. Bana artıları ve eksileri ile yardımcı olursanız sevinirim.

S24 base modelini (256'lık) kullanıyorum. Arkadaşımda 15 Pro Max var ve kamera kalitesi açısından benim S24 daha iyi? Kullandığınız Android telefon neydi acaba? Sorunuza gelecek olursak yurt dışı iPhone'dansa yurt içi Samsung çok daha mantıklı olacaktır.

Artıları sene ortasına doğru alırsan 1.5 sene kullanabiliyorsun.
Eksileri yukarıdakini yaptıktan sonra 4 ay 2 telefonla ya da başka telefonla idare etmen gerekecek, Apple sana garanti vermeyecek ve garanti dışı cihaz almış olacaksın. Telefon kaynaklı sorunlarda ya para ödeyip yaptıracaksın ya da elinde kalacak. Yurt dışı işi biraz kumar gibi bir anda bir yasa çıkartıp ters köşe yapabilirler.

Merhaba arkadaşlar, Android kullanıcısıyım. Android'in işletim sisteminden ve yapay zekası Gemini'den memnunum ancak çoğu Android'in kamerası Apple kameralarına göre berbat seviyede kalıyor bu yüzden IPhone'a geçmek istiyorum. Aynı zamanda IPhone'a o kadar para vermekte istemiyorum bu yüzden tek alternatif yurt dışı iPhone. Sizce alınır mı? Aklımda 15 Pro var. 8 ay kullanma muhabbetini biliyorum ama farklı telefona geçmeden e-SIM falan filan ile kullanılmıyor mu bilmiyorum. Bana artıları ve eksileri ile yardımcı olursanız sevinirim.

O paraya yurt dışı iPhone 16 2 fiziksel SIM kartlı modelini alabilirsin her SIM 4 ay kullanılabiliyor ama kalan son 4 ayda ikos K7 cihazı alıp ona SIM kartını takıp telefonunu kullanmaya devam edebilirsin arama ve SMS alıp mobil internetini kullanabilirsin.

S24 base modelini (256'lık) kullanıyorum. Arkadaşımda 15 Pro Max var ve kamera kalitesi açısından benim S24 daha iyi? Kullandığınız Android telefon neydi acaba? Sorunuza gelecek olursak yurt dışı iPhone'dansa yurt içi Samsung çok daha mantıklı olacaktır.
Bilemiyorum hocam iPhone kameraları bana daha cazip geliyor s24 deneyimleme fırsatım olmadı eğer kamera kalitesinden emin olsam Android'ten ayrılmam pil ve ekran olarak daha iyiler genelde (cihazım redmi)

Bilemiyorum hocam iPhone kameraları bana daha cazip geliyor s24 deneyimleme fırsatım olmadı eğer kamera kalitesinden emin olsam Android'ten ayrılmam pil ve ekran olarak daha iyiler genelde
S24+ kullanıyorum, video konusunda geçişler iPhone da kusursuz ama fotoğraf kalitesi olarak Samsung daha iyidir. Ben geçişi çok takmıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı