Herkese selamlar. Yurt dışından iPhone cihaz getirmek istiyorum. 4 ay SIM 4 ay eSIM olduktan sonra 4 ay için eski iPhone alacağım. Toplam 12 ay geçtikten sonra 4 ay SIM ve 4 ay eSIM yeniliyor mu yoksa bir kereliğine mi mahsus bir şey?
Herkese selamlar. Yurt dışından iPhone cihaz getirmek istiyorum. 4 ay SIM 4 ay eSIM olduktan sonra 4 ay için eski iPhone alacağım. Toplam 12 ay geçtikten sonra 4 ay SIM ve 4 ay eSIM yeniliyor mu yoksa bir kereliğine mi mahsus bir şey?
Son 4 ay ekstra bir iphone 6s alırsınız icloud un kendi özelliği olan arama yönlendirme ve İnternet geçirme özelliğiyle gene 12 ay kullanırsın. Ama bunla uğraşmak istemiyorsan iki tane aynı telefondan al 6 ay biri 6 ay diğeri olarak kullan.
Son 4 ay ekstra bir iPhone 6S alırsınız ICloud'un kendi özelliği olan arama yönlendirme ve İnternet geçirme özelliğiyle gene 12 ay kullanırsın. Ama bununla uğraşmak istemiyorsan iki tane aynı telefondan al 6 ay biri 6 ay diğeri olarak kullan.