Yurt dışı iPhone almak mantıklı mı?

Emir sevik

Decapat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Yurt dışından iPhone cihaz getirmek istiyorum. 4 ay SIM 4 ay eSIM olduktan sonra 4 ay için eski iPhone alacağım. Toplam 12 ay geçtikten sonra 4 ay SIM ve 4 ay eSIM yeniliyor mu yoksa bir kereliğine mi mahsus bir şey?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar. Yurt dışından iPhone cihaz getirmek istiyorum. 4 ay SIM 4 ay eSIM olduktan sonra 4 ay için eski iPhone alacağım. Toplam 12 ay geçtikten sonra 4 ay SIM ve 4 ay eSIM yeniliyor mu yoksa bir kereliğine mi mahsus bir şey?

Muhtelmen dediğiniz şey IMEI olmalı bunun için bir ücret ödüyosunuz bildim kadarıyla ekstra bir fatura ödüyosunuz Türkiye'de kullanmak için.

Her sene yenileniyor. Ve o 4 ay için eski iPhone almak yerine 2 kez 2 aylık uzatma yaparsanızda oluyor ortalama 300 400 TL. Telefoncular yapıyor.

Son 4 ay ekstra bir iphone 6s alırsınız icloud un kendi özelliği olan arama yönlendirme ve İnternet geçirme özelliğiyle gene 12 ay kullanırsın. Ama bunla uğraşmak istemiyorsan iki tane aynı telefondan al 6 ay biri 6 ay diğeri olarak kullan.

Son 4 ay ekstra bir iPhone 6S alırsınız ICloud'un kendi özelliği olan arama yönlendirme ve İnternet geçirme özelliğiyle gene 12 ay kullanırsın. Ama bununla uğraşmak istemiyorsan iki tane aynı telefondan al 6 ay biri 6 ay diğeri olarak kullan.

Hayır hocam 6S ile arama yönlendirme yapılamıyor kendim de öyle düşünüyordum en az iOS 16 gerekiyormuş, 6S de 15.8.3 iOS sürümü.

Eğer cihaz çift SIM olursa 4+4 fiziksel SIM +4 ay esim yenilenir yıl basında hocam(ben öyle biliyorum yanlışım varsa düzeltin)

Hayır çift SIM cihazlarda e SIM yok.

Hayır hocam 6S ile arama yönlendirme yapılamıyor kendim de öyle düşünüyordum en az iOS 16 gerekiyormuş, 6S de 15.8.3 iOS sürümü.

Hayır yapılıyor kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı