Sim kart yeri başına 4ay kullanabiliyorsun her yıl yenileniyor bu.Şu sıralar Irak, Suriye gibi yerlerden yurt dışı olarak iPhone almayı düşünüyorum. Bunun ekstra bir masrafı olur mu? IMEI kaydı yaptırmadan kullanılabilir mi?
SIM kart yeri başına 4ay kullanabiliyorsun her yıl yenileniyor bu.
Ben Yurtdışı Huawei kullanıyorum 2simi var kalan 4ay için eski telefonumu kullanıyorum aramalar için.İP13 almayı düşünüyorum 2 SIM girişi var diye biliyorum 4+4 kullanırım kalan 4 ay nasıl yapabilirim?
İP13 almayı düşünüyorum 2 SIM girişi var diye biliyorum 4+4 kullanırım kalan 4 ay nasıl yapabilirim?
Ben yurt dışı Huawei kullanıyorum 2simi var kalan 4ay için eski telefonumu kullanıyorum aramalar için.
Şu sıralar Irak, Suriye gibi yerlerden yurt dışı olarak iPhone almayı düşünüyorum. Bunun ekstra bir masrafı olur mu? IMEI kaydı yaptırmadan kullanılabilir mi?
Hocam gerçekten hic gerek yok bunlara. Telefon surekli yaninizda olacak ve her isinizi görecek bir cihaz. Ne gerek var basinizi ağritmaya.Fiziksel ve esim olarak geliyormuş
Cloud ID'den başka iPhone ile kullanabilir miyim?
2.5 kat fiyat niye ödesin?Hocam gerçekten hic gerek yok bunlara. Telefon surekli yaninizda olacak ve her isinizi görecek bir cihaz. Ne gerek var basinizi ağritmaya.
Toplama riski var derken nasıl yani? Asker bi tanıdık var sınırda çalışan onun aracılığı ile alicaktikYurt dışı en mantıklısıdır ancak Irak, Suriye gibi yerlerden almanı önermem. Toplama riski var. Alacaksanız Asya bölgesi veya Avrupa cihazları bakın. IMEI kaydı yaptırmadan da kullanılır yasal olarak 8 ay hakkınız var. Tam olarak şöyle açıklayayım:
Aldıktan sonra her sene 8 ay kullanım hakkınız oluyor. Bu süre her 1 Ocak tarihinde yenileniyor yani 8 ay hakkınız geri veriliyor. Şu an alırsanız 2026 Ağustos tarihine kadar kullanabilirsiniz. Kapandığı zaman eski bir iPhone 6S-SE1 alarak SIM kartı ona takarak Apple'ın kendi özelliği olan iCloud arama yönlendirme ile gelen aramalarınızı ve internet paketinizi yeni iPhone'unuzda kullanabilirsiniz. Bu dediğim son dört ay için idare etmelik bir yöntem.
IPhone almayarak odemeyebilir 2.5 kat. Bütçe yeten en iyi model hangisiyse o alinmali bence. Tabii tercih meselesi ama o baş agrisina hicbir telefon degmez diye dusunuyorum.2.5 kat fiyat niye ödesin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.