Yurt dışı iPhone almak mantıklı mı?

N3F3S

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, çalıştığım iş yerinde şu anda işçilerden bir tanesinin kardeşi yurt dışı iPhone satıyormuş kapalı kutu. Sizce 20-25k verip 14 ya da 13 Pro Max almaya değer mi? Yoksa hiç yurt dışı cihazlarına bulaşmamak mı lazım?
Bir de bu swap cihazlar oluyormuş. Sizce bu swap cihazlar mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam hocam bir sorum olacak ben kapalı kutu yurt dışı iPhone 15 Pro arıyorum acaba nereden alınabilir? Alırken nelere dikkat etmek gerekli.

Sarı sitede birçok ilan mevcut, eğer şehrinizde tanıdığınız bildiğiniz birisi varsa ya da daha önceden bir tanıdığınızın aldığı sorun yaşamadığı bir yer mevcutsa oralara bakabilirsiniz, mutlaka Param Güvende ile alın derim u Tools ile PC üzerinden kontrol sağlayın daha sonra seri numarası kamera ekran gibi kontrolleri yapabilirsiniz.

Sarı sitede birçok ilan mevcut, eğer şehrinizde tanıdığınız bildiğiniz birisi varsa ya da daha önceden bir tanıdığınızın aldığı sorun yaşamadığı bir yer mevcutsa oralara bakabilirsiniz, mutlaka Param Güvende ile alın derim u Tools ile PC üzerinden kontrol sağlayın daha sonra seri numarası kamera ekran gibi kontrolleri yapabilirsiniz.

Teşekkürler sarı sitede 30/35 bin arasında fiyatlar benim de bütçem bu aralarda yeterli mi yoksa daha çok arttırmak gerekli mi? Bir de telefonda çift fiziki SIM olunca e SIM olmuyor değil mi?

Teşekkürler sarı sitede 30/35 bin arasında fiyatlar benim de bütçem bu aralarda yeterli mi yoksa daha çok arttırmak gerekli mi? Bir de telefonda çift fiziki SIM olunca e SIM olmuyor değil mi?

E SIM oluyor yanlış hatırlamıyorsam.

Hocam o cihazların ikinci el piyasasına çok hakim değilim ama ne olursa olsun Param Güvende ile alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı