Yurt dışı iPhone almak mantıklı mı?

Whitewalter

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 20 25 bandında ikinci el 14 Pro Max'ler falan satılıyor cift simlede 8 ay kullanım suresi varmıs sanırım. Açıkçası kalan 4 ayda ikinci telefon tasımayı dert etmem ama ilerleyen surelerde kullanım suresi konusunda guncelleme olup yasa vs gibi islerle kısaltma olur mu? O dusunduruyor. Ne dersiniz?

Kullanan sayısı kayda değer derecede artmadığı sürece güncelleyeceklerini sanmıyorum. Çift Sim olanlar ayrıca Çin cihazı, Türkiye'de nasıl bulursun bilemem. Avrupa cihazların tek fiziksel sim + e-sim(iPhone 15'te Fransa hariç). Amerika cihazı ise sadece e-sim olarak satılıyor.

Bence yeni iPhone'ların(16 sonrası) fazla iyi olmaması iPhone sevdalılarını bile Samsung gibi kaliteli androidlere yönlendirir o nedenle büyük sorun olacağını sanmıyorum.

Ancak 2 yıl süre ile dediğiniz 4 ay şeyini yapabiliyorsunuz.

Kullanan sayısı kayda değer derecede artmadığı sürece güncelleyeceklerini sanmıyorum. Çift Sim olanlar ayrıca Çin cihazı, Türkiye'de nasıl bulursun bilemem. Avrupa cihazların tek fiziksel sim + e-sim(iPhone 15'te Fransa hariç). Amerika cihazı ise sadece e-sim olarak satılıyor.

Bence yeni iPhone'ların(16 sonrası) fazla iyi olmaması iPhone sevdalılarını bile Samsung gibi kaliteli androidlere yönlendirir o nedenle büyük sorun olacağını sanmıyorum.

Ancak 2 yıl süre ile dediğiniz 4 ay şeyini yapabiliyorsunuz.
tamamdır tesekkur ederim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı