Yurt dışı iPhone hücresel veri ile açılabilir mi?

aaetad

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 3090
Pazar günü ekran kartım ile iPhone 13 Pro yurt dışı takaslayacağım. Telefon kapalı şu anda. 2. bir Apple telefon ile (iPhone 7 gibi) ICloud'ları bağladığınız zaman arama yurt dışı telefona da düşüyor ve ikisinin aynı Wi-Fi bağlı olması gerekiyor. Peki iPhone 7'den 13 Pro'ya hücresel veri ile internet açsam dediğim şey çalışır mı?

@ticketmykells soruyu mu anlamadın :D

Son düzenleme:
Pazar günü ekran kartım ile iPhone 13 Pro yurt dışı takaslayacağım. Telefon kapalı şu anda. 2. bir Apple telefon ile (iPhone 7 gibi) ICloud'ları bağladığınız zaman arama yurt dışı telefona da düşüyor ve ikisinin aynı Wi-Fi bağlı olması gerekiyor. Peki iPhone 7'den 13 Pro'ya hücresel veri ile internet açsam dediğim şey çalışır mı?

Zaten öyle yapılacak. Yurt dışı iPhone önermem.

Öyle yapılıyor zaten düşük veri modunu kapatırsanız sürekli kesilmiyor ona dikkat edin.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı