Yurt dışı iPhone için hat nasıl kullanılmalı?

IMEI taşıma diye bir özellik yok. IMEI değişmiyor.

IMEI taşımadan kasıt IMEI'nin yerini değiştirmek sanırım hocam yani sende 2tane hat var 1tanesi X imesine bağlı diğeri y IMEI'sine bağlı sen X ve ynin yerini değiştiriyorsun diyorlar ama bende şu anda kontrol etmedim duyduğumu söylüyorum hocam dediğiniz gibi olmayabilir yarın tanıdık bir iPhone cihazla deneyeceğim.

eSIM aktive edilirken kullanılmayan yuvada etkinleşiyor. eSIM ile iki IMEI de kullanılıyor fakat fiziksel SIM ile ikinci IMEI oluyor mu denemedim.

IMEI taşıma diye bir özellik yok. IMEI değişmiyor. Aktivasyon yaparken SIM takılıysa diğer yuva ile etkinleşebiliyor sadece.

aktivasyon yaparken - Fiziksel simi çıkartıp herhangi bir yerden yurt dışı vs. hat alınca o 1.simi dolduruyor sende fizikseli takınca 2. SIM dolmuş oluyor böylece hocam.

Yarın bir TR IP 13 ile deneyeceğim hocam olursa haber veririm size de

eSIM aktive edilirken kullanılmayan yuvada etkinleşiyor. eSIM ile iki IMEI de kullanılıyor fakat fiziksel SIM ile ikinci IMEI oluyor mu denemedim.

Benim de şimdi deneme fırsatım oldu hocam iPhone 13 cihazıyla yaptığımda fiziksel simi 2.IMEI geçirebildim. Yani oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı