Yurt dışı iPhone kullanılır mı?

salamancalar

Hectopat
Babam İngiltere'de de, 16Pro aylık 40pound olacak şekilde alma şansı var. Burada IMEI atmadan çift telefon falan muhabbeti oluyordu, sizce alınır mı? Çok ucuza geliyor gerçekten

Her sene kapandı açıldı muhabbetiyle uğraşmak istiyorsan alınır tabii ki

Babam İngiltere'de de, 16Pro aylık 40pound olacak şekilde alma şansı var. Burada IMEI atmadan çift telefon falan muhabbeti oluyordu, sizce alınır mı? Çok ucuza geliyor gerçekten

Aradaki fiyat farkına misliyle değer. Açılıp kapansın yarı yarıya uyguna aldıktan sonra ömür boyu uğraşırım ne olmuş.

Aradaki fiyat farkına misliyle değer. Açılıp kapansın yarı yarıya uyguna aldıktan sonra ömür boyu uğraşırım ne olmuş.

Kanun değişiyor her sene yavaş yavaş kullanıma komple kapatmaya çalışacaklar bu riske girmek sıkıntı bende kullanıyorum ama yurt dışı bağlantım olduğu için

Alınır. İkinci bir telefonun olmak zorunda ama. 4+4 ay kullanabiliyorsun diye biliyorum. Geri kalan 4 ay için yurt içi başka bir telefon alabilirsin ucuzundan. Ha tabi bu yurt dışı telefon mevzusunda her sene birşeyler değişiyor. Yarın öbürgün çıkıp da 4+4 ay oldu sana 3+3 ay diyebilirler. Ya da 1+1 yaparlar kafalarına göre. Bu riskleri bilerek alın.

Alınır. İkinci bir telefonun olmak zorunda ama. 4+4 ay kullanabiliyorsun diye biliyorum. Geri kalan 4 ay için yurt içi başka bir telefon alabilirsin ucuzundan. Ha tabi bu yurt dışı telefon mevzusunda her sene birşeyler değişiyor. Yarın öbürgün çıkıp da 4+4 ay oldu sana 3+3 ay diyebilirler. Ya da 1+1 yaparlar kafalarına göre. Bu riskleri bilerek alın.
evet bende onu düşünüyorum, eskiden yine bir süre kullanabiliyordun ama sonra yenilenmiyordu. yine öyle bir şeye geçerlerse herkesin elindeki yurt dışı telefon patlar

Evet bende onu düşünüyorum, eskiden yine bir süre kullanabiliyordun ama sonra yenilenmiyordu. Yine öyle bir şeye geçerlerse herkesin elindeki yurt dışı telefon patlar

Her sene yenileniyor önceden 2 ay gibi bir süreydi turistler geliyor diye uzattılar

Kendi vatandaşımıza değil yine turist için

4+4 mevzusundan daha çok çift telefon kullanma işini göze alarak düşünün bana eziyet geliyordu oyüzden sattım yd iPhone cihazımı

Technopat Haberler

Geri
Yukarı