2. El ve yurtdışılar sıkıntı hocam değişen parça var mı yok mu? pil sağlığı gibi etkenler var.Ve garantisi Türkiye'de geçmiyor bu yüzden en cok nelere dikkat etmek gerek.
Değişen parçalara ve sıfırlayıp iCloud hesabı var mı yok mu ona bakman lazım.Ve garantisi Türkiye'de geçmiyor bu yüzden en cok nelere dikkat etmek gerek.
Hocam peki bilginiz var mı kayıtsız 2. el olarak alacağım nelere dikkat etmem gerek.
Hocam kayıtsız 2. El sahibindende dolu varO paraya 15 Pro nereden buldunuz acaba? Ben 43K ya Pro Max aldım.
Teşekkürler bakiyim burayadaBademapp diye bir uygulama var kapalı kutu yurt dışı iPhone satıyor. İncelemenizi öneririm.
Önceden sey duymuştum iphone yeni modellerinde degisen parçası otomatik olarak gözüküyor ayarlardami ne oyle biseyDeğişen parçalara ve sıfırlayıp iCloud hesabı var mı yok mu ona bakman lazım.
Hocam kayıtsız 2. El Sahibinden'de dolu var
Toplama cihazlarda gözükmez.m iphone yeni modellerinde degisen parçası otomatik olarak gözüküyor ayarlardami ne oyle bisey
Hocam cok ugrasmak istemem 15 serisi gayet güçlü bir seri zaten islemcisi olsun rami olsun yeter bence 4 5 sene goturur beni ondan sonrada yeni cihazlar çıkar yeni teknolojiler.Nisan ayında alırsanız kesintisiz 16 ay kullanabilirsiniz. Bu şekilde her seferinde telefonu yükseltirseniz 12-16 ayda bir telefon yükseltmeniz gerekir. Gayet uygun.
Örnek senaryo:
Nisanda aldınız, seneye ağustosta doldu. Ağustosta yeniden aldınız, seneye ağustosta yine doldu. O şekilde devam edebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.