Yurt dışı iPhone nasıl kayıt edildi?

Mortal2121

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bir yer buldum ve yurt dışı cihazı kayıt ediyorlar wp üzerinden ve ilk başta inanmadım, bir miktar istediler attım, sonra birkaç işlem yapmamı söylediler yaptım ve cihazımda şu an başka bir IMEI var, kapalı cihazı kullanıyorum, peki bu adamlar bunu nasıl yaptılar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladigim kadariyla... Başka bir cihazin IMEI'ni atmislar. Bu kadar kolay yapildigini bilmiyordum.
Keske yapmasaydin. O IMEI kayitli cihazla eskiden illegal bir ise kalkışılmışa senin başına kalabilir.

Edit: iPhone yazdigina dikkat etmemisim. IPhone'lar da IMEI değiştirilemiyordu

Son düzenleme:
Güvenilir değil dikkat et başın ağrımasın.

Ortalama cihaz 3-4 saat kapalı kaldı açtığımda IMEI kontrol et dedi ve baktım değişmiş başka IMEI ama aynı cihaz modeli kayıtlı çok değişik
Ne islemler yaptirdigini söyleyebilir misin?
IMEI degistirme telefona root atilarak yapiliyor ve iphone'lar da root yapılamıyor. Cok süpheli..

Ortalama cihaz 3-4 saat kapalı kaldı açtığımda IMEI kontrol et dedi ve baktım değişmiş başka IMEI ama aynı cihaz modeli kayıtlı çok değişik
Genellikle geçici kayıt yapıyorlar bu tarz durumlarda 2-4 ay arası sürüyor bunun kaydı ondan sonra 4 ay sürerse zaten ocak ayı geliyor. 4+4 ay sıfırlanmış oluyor sonra yine aynen geçiciye devam. Sistemin bi açığı var onu kullanıyorlar. Çok ta şaşılacak bir şey değil bayağıdır var geçici kayıt.

Ne islemler yaptirdigini söyleyebilir misin?
IMEI degistirme telefona root atilarak yapiliyor ve IPhone'lar da root yapılamıyor. Cok süpheli.

Benim tanıdığım vardı numarayı ondan aldım kendisi iPhone 12 Pro Max kullanıyor 1-2 yıldır bu şekilde seri no falan istedi IMEI istedi cihazı birkaç kez kapat falan dedi bu tarz birkaç şey daha

Genellikle geçici kayıt yapıyorlar bu tarz durumlarda 2-4 ay arası sürüyor bunun kaydı ondan sonra 4 ay sürerse zaten ocak ayı geliyor. 4+4 ay sıfırlanmış oluyor sonra yine aynen geçiciye devam. Sistemin bir açığı var onu kullanıyorlar. Çok ta şaşılacak bir şey değil bayağıdır var geçici kayıt.

Hocam cihazın IMEI değişti kayıtlı olarak gözüküyor ama

@Mortal2121 Eğer 4 aya kapanmazsa demek ki yeni bir yöntem bulmuşlardır. Size atılan Imei başka bir modelin misalen geçici kiralama gibi diye biliyorum ben. O süre ardından sonra başka bir aynı model telefona yaptıkları gibi sizin şebeke kayboluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı