Yurt dışı iPhone nasıl kullanılmalı?

ahmetq

Hectopat
Arkadaşlar bugün aldım yurt dışı iPhone XS. Şimdi merak ettiğim bir şey var, 4 ay sonra ben ne yapacağım? SIM 2'ye mı takacağım SIM 1'in kullanım süresi dolduğu için yoksa e SIM ile falan mı uğraşmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Yüksek ihtimalle en yakın olarak Batum'a gir çık yapıp kaydettirebilirsin.

Son düzenleme:
Mantık ve istem dışı bir olay olur miladı dolmak üzere olan bir cihaz için 31.682 TL kayıt ücreti vermek hiç mantıklı değil.
Fiyatlara bakmadım efendim sadece kendi fikrimi söylemek istedim.

Merak ettiğim ben SIM 2'ye takinca ayrı bir hakkım oluyor mu yani IMEI 1 kapandığında 2 ay sonra IMEI 2 için 4 ay kullanım hakkım var mı?

Merak ettiğim ben SIM 2'ye takinca ayrı bir hakkım oluyor mu yani IMEI 1 kapandığında 2 ay sonra IMEI 2 için 4 ay kullanım hakkım var mı?
Ben sizin yerinizde olsaydım telefonu okutmaya bakardım en kısa sürede bir şekil.

Evet hocam oluyor. O aradaki süreçte de iPhone 6-7 vs alıp aynı icloudla bağlarsanız diğer cihazda arama alabilirsiniz

Evet hocam oluyor. O aradaki süreçte de iPhone 6-7 vs alıp aynı ICloud'la bağlarsanız diğer cihazda arama alabilirsiniz.

Peki hocam cok sağ olun Total'de 8 ay kullanim sürem varsa 1 yıl icinde sorun yok zaten yazın satacağım telefonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…