Yurt dışı iPhone önerisi

Saçma. Dediğin yanlış. Orijinal yurt dışı ürünler Türkiye, Hindistan gibi ülkelere gelen cihazlara göre a kalite oluyor hatta. Apple ülkeden ülkeye farklı kalitede cihazlar gönderiyor bunun araştırması yapılmıştı.
Donma sorunları elindeki Apple cihazdan kaynaklı tahminimce.

20-25k dedin, ona göre fiyat tahmini yaptım.

Kapandığı dönem için ikinci bir cihaz ayarlanırsa sorun olmaz.

Türkiye cihazı alacaksan S23 FE alınır 20.000 TL'ye, ikinci el. Çok temiz cihaz iPhone 16 Pro'ya taş çıkartır.

O paralara iPhone 15 Pro bulunur.
Dediğimin neyi yanlış ? Yurt dışı eşşeklerle getirilen cihazların kamerası pastel boya gibi, önceden çin malı 6 hoparlörlü telefonlar vardı onlar gibi çekiyor aynı. Tahminimce demişsin bana tahminli değil kanıtlı konuşman lazım, 5 yıl Urfada yaşadım ben herkes yurtdışı kullanıyor, hepsinin kamerası aynı, hepsinde donma sorunu vari bak ben kanıtlı konuşuyorumi tahminimce diye yazmıyorum, bir de saçma yazmış yoruma.

Dediğimin neyi yanlış? Yurt dışı eşeklerle getirilen cihazların kamerası pastel boya gibi, önceden Çin malı 6 hoparlörlü telefonlar vardı onlar gibi çekiyor aynı. Tahminimce demişsin bana tahminli değil kanıtlı konuşman lazım, 5 yıl urfada yaşadım ben herkes yurt dışı kullanıyor, hepsinin kamerası aynı, hepsinde donma sorunu vari bak ben kanıtlı konuşuyorumi tahminimce diye yazmıyorum, bir de saçma yazmış yoruma.

Urfa gibi ülkelere fake Apple cihazlar gönderiliyor.

Apple cihaz alırken ürünün numarasına bakıp hangi ülke menşei olduğunu anlayabilirsin. Şu an bende ABD menşei lla model numaralı yani Los Santos üretim bir iPhone 15 Pro Max.

Cihazda hiçbir problem yok. Pil 98 almıştım bende. Hem mağazadan aldım oradaki nurullah Bey'de sattığı cihazın arkasında duruyor.

1767479643089.png

Bir de 15 Pro Max yanında S24 Ultra yurt dışı cihazım var. S24 Ultra Polonya üretim diye hatırlıyorum. Bunda da kalite olarak asla bir problem yok. Birisi kapanınca diğerine geçiyorum, yıl boyu hat kapanma problemi olmadan iki cihazı rahatça kullanıyorum. İkisi de 256 GB. Hafıza olarak fazlasıyla işimi görüyorlar.

Dediğimin neyi yanlış ? Yurt dışı eşşeklerle getirilen cihazların kamerası pastel boya gibi, önceden çin malı 6 hoparlörlü telefonlar vardı onlar gibi çekiyor aynı. Tahminimce demişsin bana tahminli değil kanıtlı konuşman lazım, 5 yıl Urfada yaşadım ben herkes yurtdışı kullanıyor, hepsinin kamerası aynı, hepsinde donma sorunu vari bak ben kanıtlı konuşuyorumi tahminimce diye yazmıyorum, bir de saçma yazmış yoruma.

Senin tanıdıklara replika cihazlar satmışlar dostum.

Son düzenleme:
Urfa gibi ülkelere fake Apple cihazlar gönderiliyor.

Apple cihaz alırken ürünün numarasına bakıp hangi ülke menşei olduğunu anlayabilirsin. Şu an bende ABD menşei lla model numaralı yani Los Santos üretim bir iPhone 15 Pro Max.

Cihazda hiçbir problem yok. Pil 98 almıştım bende. Hem mağazadan aldım oradaki nurullah Bey'de sattığı cihazın arkasında duruyor.

Eki Görüntüle 2634056

Bir de 15 Pro Max yanında S24 Ultra yurt dışı cihazım var. S24 Ultra Polonya üretim diye hatırlıyorum. Bunda da kalite olarak asla bir problem yok. Birisi kapanınca diğerine geçiyorum, yıl boyu hat kapanma problemi olmadan iki cihazı rahatça kullanıyorum. İkisi de 256'SAR GB. Hafıza olarak fazlasıyla işimi görüyorlar.

Senin tanıdıklara replika cihazlar satmışlar dostum.
Delikanlı anlatamıyorum sanırım, yurt dışı dediğiniz tüm ürünler replika.

Delikanlı anlatamıyorum sanırım, yurt dışı dediğiniz tüm ürünler replika.

Hayır dost. Yurt dışından satın alınmış, ülkeye vergi ödemeden sokulmuş, kayıt etmek istersen 54.258 TL kayıt ücreti vermen gereken kayıtsız telefonlar. Bunun Apple'ı, Samsung'u, Huawei'si, her türlü markadan örneği var. Şimdi yurt dışından girmiş bütün cihazlar replika mı?

Peki sana bir soru, konuyu açan 20 bin liraya telefon arıyor sence 54 bin lira verir mi, onun baktığı replika işte.

Hayır. iPhone 15 Pro araştırırken emsalleri 20 bin TL civarıydı, bu telefonlar yurt dışında 400 dolara, 16 bin TL civarına satılıyor zaten. Türkiye'de normal fiyatlar yani.

60 Hz dev çentik telefoto kamerası yok parasını hak etmiyor.

S23 FE al bu kadar bilgin varsa. Apple Apple diyorsan paraya kıyman lazım. Apple'ın bahsettiğim S23FE'den öyle bir farkı yok. Neden Apple istiyorsun?

Peki sana bir soru, konuyu açan 20 bin liraya telefon arıyor sence 54 bin lira verir mi, onun baktığı replika işte.

8 ay kullanım süresi var 4 ay farklı telefon kullanırım sen anlamıyorsun adamda sorun yok.

Hayır. iPhone 15 Pro araştırırken emsalleri 20 bin TL civarıydı, bu telefonlar yurt dışında 400 dolara, 16 bin TL civarına satılıyor zaten. Türkiye'de normal fiyatlar yani.

S23 FE al bu kadar bilgin varsa. Apple Apple diyorsan paraya kıyman lazım. Apple'ın bahsettiğim S23FE'den öyle bir farkı yok. Neden Apple istiyorsun?

Şu an Xiaomi 14T Pro kullanıyorum Android bana uyumlu değil.

8 ay kullanım süresi var 4 ay farklı telefon kullanırım sen anlamıyorsun adamda sorun yok.

Şu an Xiaomi 14T Pro kullanıyorum Android bana uyumlu değil.

Xiaomi kalitesiz bir OS kullanıyor. Samsung ve Apple kullanıyorum aynı anda. İkisi de birbirinden farksız.

Yorum yapmam gerekirse Apple sosyal medya paylaşımlarında açık ara önde, geri kalan her şeyde Samsung daha iyi. Batarya, kamera, işlemci, yapay zeka.

Yapay zeka çok önemli. Arkadaşlarım bana fotoğraf atıp kanka arkadaki kamyonu silsene, kanka arkadaki elemanın yüzüğünü silsene tarzı istekler ile fotoğraf atıyorlar. Bu yapay zeka Apple'da yok.

Xiaomi kalitesiz bir OS kullanıyor. Samsung ve Apple kullanıyorum aynı anda. İkisi de birbirinden farksız.

Yorum yapmam gerekirse Apple sosyal medya paylaşımlarında açık ara önde, geri kalan her şeyde Samsung daha iyi. Batarya, kamera, işlemci, yapay zeka.

Yapay zeka çok önemli. Arkadaşlarım bana fotoğraf atıp kanka arkadaki kamyonu silsene, kanka arkadaki elemanın yüzüğünü silsene tarzı istekler ile fotoğraf atıyorlar. Bu yapay zeka Apple'da yok.
Yapay zeka vs pek bir önemi yok günlük işimi görsün arada fotoğraf çekeyim güzel çıksın o kadar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı