Yurt dışı iPhone XR alınır mı?

Bütçe
100
Bence elinden geldiğince hızlı ol, EYT’ye de çok güvenme derim. Ülke batışta zaten EYT çıktığı gibi TL hızlı değer kaybına uğrayacak tahminimce.

Kayıtlı XR 10-12 bandında felan değil. O paraya garantili 11 bulunuyor ? Aynı mantığa da gelmiyor.

Kamera fanteziniz yoksa çift telefon almak da boş ağırlık yapar.

Geçen sefer Türkiye 11'i 8000'e görmüştüm şans işi.

Sıfır mı demişim orada ?

İkinci el garantili cihaz diye birşey yok mu?
Bayi garantili var

Kamera fanteziniz yoksa çift telefon almak da boş ağırlık yapar.

Geçen sefer Türkiye 11'i 8000'e görmüştüm şans işi.
Kanka fantezi yok olay telefon değiştirmem artık kasıyo 8 Plus XR alıcam 4 ay normal kullanıcam 6 ay kadarda 2 telefon takılırım zaten yaz ayına denk geliyo ufak bel çantası falan alırım yada iç cebe koyarım fermuarla falan takılırım öyle mantıklı geliyo XR almak seneye staj maaşı ile ilana koyarım satmaya çalışırım olmazsa kayıt ettiririm satılırsa sıfır 14 falan alırım. Yarın gidip alıcam cihazı

Hocam bu arada 4 Ay bitince cezamı yazıyor yoksa sasdece hatmı kapanıyor mesela aldım 4 ay doldu hat kapandı ceza yazıyomu?

Ceza yeme vb. durum varmıdır?

Son düzenleme:
Evet polis isminizi alıyor yurt dışı kullanmak suç sonuçta

Evet polis isminizi alıyor yurt dışı kullanmak suç sonuçta

Hocam dalga geçmelik değil 4 ay doldu zorla hat takıp kullanmaya çalışmak tarzı + olarak 4 ay dolunca ne oluyor hat kapanıyor fakat örneğn SMS'ler açıkmı hücresel Wi-Fi açıkmı ne bileyim aramalar açıkmı yoksa direkt SIM'i Redmi ediyor onu anlamadım.

Almanı kesinlikle önermiyorum. 2023'de kayıt ücreti 6000 Lira olacak. Yılbaşından önce açtırman gerekiyor. Açtırması da bir zahmet. Uçak bileti, pasaport falan işin iyice zorlaşır. Birde o telefonu 3 Yıl kimseye satamayacaksın, veremeyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…