Yurt dışı iPhone'da e-SIM için tekrar ücret ödenmesi mi gerek?

• Konuyu başlatan Thylo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 617

Thylo

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yurt dışı iPhone almayı düşünüyorum. Kendisi 4 ay açık oluyor, e-SIM alınca 4 ay daha ekleniyor ya, yılbaşından sonra tekrar e-SIM için ücret ödememiz gerekiyor mu? Sürekli olarak her yıl fiziksel SIM ve e-SIM için ücret ödemem gerekiyor mu? Böyle bir şey olursa sürekli fiziksel SIM değişeceğinden sürekli telefon numaram da değişir, bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Evet. Her SIM değişiminde ek ücret ödemen gerekiyor. 2 Ay önce Turkcell e-SIM'i 120 TL almıştım. Fiziksel SIM de bu civarlarda sanırım. Telefon numaran değişmez bu arada.

Evet. Her SIM değişiminde ek ücret ödemen gerekiyor. 2 Ay önce Turkcell e-SIM'i 120 TL almıştım. Fiziksel SIM de bu civarlarda sanırım. Telefon numaran değişmez bu arada.
Evet bende Turkcell kullanıyorum,her yıl fiziksel simi değiştirince telefon numarası değişmez mi?
Sadece E-sim mi değiştirmemiz gerekiyor 2'sini birden mi?

Evet bende Turkcell kullanıyorum, her yıl fiziksel simi değiştirince telefon numarası değişmez mi?
Sadece E-SIM mi değiştirmemiz gerekiyor ikisini birden mi?

Yedek SIM alacağın için numaran değişmez aynı kalır. E-SIM alıp kullanmaya başladığında fiziksel SIM kartın iptal olur kullanamazsın. E-SIMden fiziksel SIM'e geçiş yapacağın zaman yeni bir SIM alman gerekiyor diye biliyorum ama bayiilerden bir sorgula. Belki elinde ki SIM kartının seri numarasına hattını taşıyabilirler. Bu nedenle de SIM kart ücreti vermeyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı