Rehber Yurt Dışı iPhone'lar nasıl kullanılır?

Apple mağazasında da hat üzerine satış yapılıyor Amerika'da 30 $ daha ucuz oluyor buna dikkat etmek gerek sonra gevey gibi cihazlarla kullanmaya çalışırsınız telefonu.

Evet, eSIM'le Çift SIM özelliğini kullanma - Apple Destek (TR) burada nasıl yapılacağı anlatılıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2024-10-10 12.36.15.png
    50 KB · Görüntüleme: 66

Ben telefonu kasım'da E SIM olarak açacağım aralık sonu E SIM'i iptal edip nisan ayında tekrar E SIM yapacağım. Nisanda açtığım zaman kesintisiz 16 ay kullanabiliyorum E SIM değiştirerek.
Böyle yaparsam nasıl olur sizce mantıklı mı?

Boşuna masraf yaparsınız sadece.

E simi iptal etmenize gerek yok burada yazılan gibi olacak e SIM açıkken ikinci bir e SIM yükleyeceksiniz sonrasında bunların öncelik sıralarını değiştireceksiniz sistemi şöyle düşünün fiziksel çift simi olan bir Samsung telefonunuz var iki adet IMEI numarası var 1. IMEI: 111111 2. IMEI: 22222 siz birinci IMEI olan SIM kart slotuna iş hattınız olan Turkcell taktınız ikinciye ise Vodafone kendi hattınızı bunları isterseniz fiziksel olarak yer değiştirebiliyorsunuz değil mi 1. slota Vodafone 2. slota Turkcell taktınız e SIM olanlarda da bu işlemi fiziksel olarak değil de yazılımsal olarak ayarlardan yapıyorsunuz bu kadar basit aslında. Ama hücresel değiştirme menüsünün açılması için telefonda iki e SIM olması gerekiyor o yüzden bu işlemi yapmadan e simi silmeyin zaten dediğim gibi App Store'dan uygulama üzerinden yaparsanız kendi e siminiz değiştirmenize ve silmenize gerek kalmayacak.

Son düzenleme:

Anladım yazdığınızı okudum öyle yapacağım. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Anladım dediğinizi okudum öyle yapacağım. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

Ben teşekkür ederim telefon gelince de yazarsanız yardımcı olurum.

Örnek olarak App Store e-SIM yazınca ilk çıkan uygulamayı indirdim, ilk kayıtta ücretsiz Yunanistan e simi veriyor maksat hücresel plan seçme menüsüne gelmek olduğu için hangi ülkenin hangi operatörü olduğu falan hiç fark etmez bu tarz kampanyalara denk gelirseniz bedavaya bile halledersiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_1775.png
    225,9 KB · Görüntüleme: 50

Amerika'dan alacağım çift e SIM telefonu, çift fiziki simli telefonla takas etme şansım olabilir. Sizce gerek var mı?

Amerika'dan alacağım çift e SIM telefonu, çift fiziki simli telefonla takas etme şansım olabilir. Sizce gerek var mı?

Siz bilirsiniz ama IPhone'lar en son 12 serisinde sadece Çin pazarına çift fiziki SIM olarak üretiliyordu hala üretiliyor mu bilmiyorum.

Baktım üretiliyormuş.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2024-10-10 15.35.05.png
    14,2 KB · Görüntüleme: 48
Bende bilemedim ne yapacağımı çift fiziki SIM gözüme çok daha kolay geldi.

Amerika'dan aldığım telefon kapalıyken aramaları yönlendirmek ve Wi-Fi görevi görsün diye iPhone telefon almak lazımmış sanırım. Evde iPhone 5S var ama pek işlevi olacağını sanmıyorum, iPhone 6 işimi görür mü? @efss

Son düzenleme:

Burada ondan da bahsettim, ayrıca sadece aramalara cevap verebileceksiniz ama kapanan yurt dışı telefonunuzla iCloud üzerinden arama yapamayacaksınız bunu da eklemiş olayım o yüzden kapanan telefonu kullanmak için ikinci telefon alma işi mantıksız sadece bak benim iPhone bilmem kaç modelim var diye masaya koymuş olacaksınız verimli bir şekilde kullanamayacaksınız.

O zaman o kapalı kalan kısmı başka bir telefonla idare etmek en mantıklısı iPhone almaya gerek yok.

Ekim ayında aldığım e-SIM ocakta tekrar yenileniyor değil mi? Yani böylelikle 8 aylık bir bölümü tek e-SIM'le geçirmiş oluyoruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…