Rehber Yurt Dışı iPhone'lar nasıl kullanılır?

Yasalar değişmediği sürece eylül 2025'e kadar rahatsınız.

Hocam bu konuyu gerektikce atiyorum helal edin @OnePC

Sıkıntı yok hocam. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.

Kendime nasıp olmadi yurt dışı iPhone. Attigim kisilerede yardimci oluyoruzdur herhalde. Yontem dogru diye biliyorum zaten. Sizde ise yarayan onda da yaramali.

Kendime nasıp olmadi yurt dışı iPhone. Attigim kisilerede yardimci oluyoruzdur herhalde. Yontem dogru diye biliyorum zaten. Sizde ise yarayan onda da yaramali.
Ben eski iPhone alıp kullanmadım. Ama kullanan kişilerden deneyimledim. Mesela şimdi telefonum açık. Arama geldiği zaman iPad’ime de geliyor aynı iCloud hesabına bağlı olduğu için.

Ben eski iPhone alıp kullanmadım. Ama kullanan kişilerden deneyimledim. Mesela şimdi telefonum açık. Arama geldiği zaman iPad’ime de geliyor aynı iCloud hesabına bağlı olduğu için.
Telefonada geliyor mu?

Hocam zaten telefonum şu an açık. Hattım telefona takılı. 1 Ocakta açıldı telefon.

Onu sormuyorum hocam, yanlış sordum biraz. Şu an acik olan yani hat calisan bir iPhone var elinizde dogru mu? IPad'e ayni iCloud ile giris yaptiniz. Arama IPad'e yondendiriliyor ama elinizdeki iphonedede caliyor veya goruntuleniyor mu?

1 e-SIM 1 fiziksel SIM iPhone sürekli e-SIM ve fiziksel SIM geçişlerinde masraflı oluyor mu? Mesela ne kadar ödeniyor hocam? @OnePC

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…