Rehber Yurt Dışı Kayıtlı Galaxy S9, S9+ ve Note 9 Noble Rom 4.1(OneUI 6.1) Kurulumu ve Yeşil Ekran çözümü

Çok sağolun hocam hayatımı kurtardınız.Acaba fix dosyaları güncelleme alacak mı veya kaynak kodları açık mı,izin var mı? Eğer mümkünse belki bilen birileri yeni nesil romlar içinde güncelleyebilir.

Benim gördüğüm sadece 2 kayıp var ki birisi kolayca geri getiriliyor: Samsung DeX ve S Pen çalışmıyor. Ama seninki S9 olduğu için kalemde yok, bu yüzden senin için tek eksisi Samsung DeX olabilir. Kurmaya karar verecek isende maalesef tam olarak nasıl yapıldığını bilmediğim bir şekilde hallediyorlar bu SIM kartı mevzusunu ben 350 liraya yaptırdım.

Hocam Samsung DeX çalışıyor. S Pen olayında sorun olabilir bug listte yazıyor s pen ile sorun olduğu yazıyor

Arkadaşlar bayramıydı final ve bütünleme sınavlarıydı derken geç dönebildim kusura bakmayın.

Hocam fix dosyalarının mantığı basit. Bunun üzerine Mustafa ile uğraşmıştık. Stok ROM'daki fix dosyalarını boot image dosyasıyla optimize ediyor. Ki ben fix dosyaları sorunuyla uğraşırken stok ROM'daki ztoold(benim dosyam) veya chimera dosyalarını güncel roma atmamı söylüyordu. Gerçi en güncel ROM'da da çalışıyor hocam fix dosyaları. Bizde iki tane S9+ var biri yurt dışı. En son sorumda çalışacağını zaten söylemişti Mustafa'da. Siz hiç son sürüm ROM'da KernelSU kurup fix dosyasını KernelSU ile kurup denediniz mi?

Hocam elinize emeğinize sağlık ama ben son sürüm Noble Rom kurup Magisk üzerinden ve TWRP üzerinden hepsini sırayla silerek denedim. Yine çalışmadı.Imei status ng gözüktü sadece wifi aramaları açıkken ve wifi ağına bağlıyken şebeke geliyordu.Tam olarak hangi sürüm için optimize etmiştiniz acaba sürüm veya cihaz farklılarından dolayı mı? (Cihazım Note 9 Noble rom 2c)

S9+ için hocam. Mantık dediğim gibi basit boot image dosyasını IMEI dosyalarıyla uyumlu hale getiriyor. Son sürüme KernelSU kurup 2.c'de attığınız IMEI fix dosyasını KernelSU ile kurar mısınız? Son sürümde, clean KernelSU yazıp kurun cihaz boot ettiğinde KernelSU açılmayacaktır. Güncel APK kurun açılacaktır. Sonra IMEI fix dosyasını kurun ve yeniden başlatın. 2-3 dakika bekleyin.

Hocam bu saatte yazmak zorunda kaldığım için kusura bakmayın.Dediklerinizi harfiyen uyguladım önce 2 tane kernelsu modülü kurdum.İkisinde de yeniden başlattığımda NG gözüküyor sonrasında durum çubuğundaki simge birkaç kez sönüp geliyor sonra ise *#0011# kodu girdiğimde service menu boş gözüküyor dolayısıyla imei status göremiyorum.Ayarlardan mobil ağ aradığımda hata vermek yerine takılıyor diğerlerinin aksine.Sonra Noble 2C'de kullandığım TWRP modülünü kuruyorum ancak hiçbir etki etmiyor.Ne yapabilirim hocam bi fikriniz var mı? Sizden yanıt alana kadar bu romda takılacağım böyle birkaç gün olmazsa eski roma geri dönerim.(Note 9 - n960f)

2.C'de twrp olarak kurduğunuz imei fix dosyası hangisiydi. chimera mı yoksa ztoold mu

temiz kurulum yapıp 3.9'da dener misin işlemi hocam
Şu an 3.9 kullanıyorum, aynı işlemleri uyguladım ancak hala NG gözüküyor hocam. Destekleriniz için teşekkür ederim, 2 haftadır bu telefon için uğraşıyorum, tam bir vakit kaybı oldu. Öneriniz yoksa 2c sürümüne dönüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…