Rehber Yurt Dışı Kayıtlı Galaxy S9, S9+ ve Note 9 Noble Rom 4.1(OneUI 6.1) Kurulumu ve Yeşil Ekran çözümü

Bu konuda maalesef önerim yok hocam.

Benim cihaz yurt dışı kayıtlı Samsung yazısında kaldı hiçbir şey olmuyor One UI 100 yazıyor gidiyor Samsung gidiyor One UI100 yeniden başlattım şimdi Samsung yazısında takılı kaldı her şeyi eksiksiz olarak yaptım

Bu konuda maalesef önerim yok hocam.
haktuğ hocam bakabilir misiniz kaldı telefon böyle ya

@Haktuğ

Son düzenleme:
hocam bi ekran görüntüsü atabilir misin? veya instadan yazabilirsin. @haktugozyasar

Hocam bir sorum olacak tr cihazlarında imei silinmesin diye no root seçeneğini seçiyoruz ya uygulamaların çalışmasında herhangibir problem olurmu bide yüz tanımayı etkinleştirmenin hiçmi yolu yok

Hocam bir sorum olacak TR cihazlarında IMEI silinmesin diye no root seçeneğini seçiyoruz ya uygulamaların çalışmasında herhangi bir problem olur mu bir de yüz tanımayı etkinleştirmenin hiç mi yolu yok.

Hocam TR cihazlarda IMEI silinmesin diye neden no root seçiyorsunuz ki. Root olsa bile IMEI silinmez ve root seçseniz de sorun yaşamazsınız. Rootla sorun yaşamazsınız ki. KernelSU kurunca hiç sorun yaşamadım. Ha sorun yaşarsanız play integrity fix ve Shamiko kurup sorunsuz kullanabilirsiniz. Yüz tanıma için maalesef yolu yok. Kernelle müdahale edilmesi lazım. Ben yakın zamanda düzelir diye düşünüyorum.

Rahatsız ettiğim için özür dilerim, benim telefonumun IMEI'si görünüyor ancak şebeke bir türlü gelmiyor. Tüm ZIP'leri denedim, 2 tanesi tek flashlanabiliyordu. İkisi de şebekeyi açmıyor, yardımcı olur musunuz?

hocam cihaz nedir?

Ben konuştuğum zaman vize haftasındaydı bakacağını söylemişti ama ben telefonu sattım o yüzden daha da merakım olmadı ama işinizin çözüldüğüne sevindim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…