Rehber Yurt Dışı Kayıtlı Galaxy S9, S9+ ve Note 9 Noble Rom 4.1(OneUI 6.1) Kurulumu ve Yeşil Ekran çözümü

Çok teşekkür ederim s9'umda işe yaradı. G977N için de G965F IMEI NG düzeltme xxTR.zip'i yapabilir misiniz? Arkadaşımın Kore s10 5g'si var ve o da bir ui 6.1 exterme ROM'da imei NG sorunuyla karşı karşıya @Haktuğ

S9 Plus hocam. Stock ROM'a geri döndüm yine gelmedi.

Kankam. Stok ROM atıp dönünce gelmez. Çünkü cihaz yurt dışı kayıtlı. Stokta bile IMEI gözüküyordur ama gelmiyordur. Bunun için autopatchli sistem kuracaksın. Bende de yurt dışı S9+ vardı auto patchli sistem kuruyordum sonra stok rom atıyordum. auto patchli stok rom nedir? stok romda sende imei gözüküyor ya sertifika gözükmüyor. auto patchli sistem dediğimiz şey de imei sertifikasını kuruyor sisteme.
G965F UG Android 10 AutoPatch Reset No Lost Network Without Any Tools www.firmwarebd.com – Google Диск
ben bu linktekini kuruyordum.

Rica ederim. Elimde hiç S10 serisinden bir cihaz yok. Zaten IMEI fix dosyasının mantığı şu yöndedir; stok ROM'daki IMEI dosyalarınızı boot dosyasıyla optimize etmeye dayanır. Stok S10'daki stok sistemde root var mıydı?

Son düzenleme:

Reis bir sorum olacaktı şimdi bende S9 var yurt dışı Exynos'lu olması lazım daha IMEI kayıt yapılmadı cihaza sorularıma gelecek olursam
1-Çift SIM desteğim var.Yani cihazımda 2 IMEI var ikisi de günlü biri 60 diğeri 90 noble ROM'u yükleyince şu anda stockta kullandığüım gibi kullanabilir miyim ve çift simi destekler mi?

2-Bir kısımda dosya sistemini değiştirmişsin F2FS yapmışsın ext4'ten şimdi tekrar stock roma dönmek istesem ne yapmam gerekli son olarak senin dediklerinin aynısını yapsam yeterli mi? F2FS yapmak zorunlu mu peki bu ROM'u kurarken aydınlat beni reis bir de ekran çözünürlüğünü falan etki etmez değil mi bu psikopat s9'un ekranı çok iyi S9 fav cihazım olduğu için tereddüt ediyorum kusura bakma reis

Peki şimdi ne yapmamı önerirsiniz hocam çok sıkışmış durumdayım.

Hocam kusura bakmayın derslerden dolayı geç görüyorum mesajlarınızı.

Attığım stok ROM'u kurun hocam kurduktan kısa bir süre içerisinde hattınız gelecek. Sonrasında ROM'u rehberdeki gibi kurun. Fix dosyasını da kurun ve 2dk bekleyin hattınız gelmesi lazım. Siz dediklerimi yapın sonra olmazsa bana dönüş yapın forum üzerinden tekrar.

1. hiçbir sorun olmaz destekler.

2.F2FS daha güncel bir dosya formatı o yüzden yapıyorum ama isterseniz yapmayabilirsiniz. F2FS ile RAM+ özelliğini kullanabilirsiniz. Odin programıyla stok roma dönmek istediniz diyelim fakat Custom ROM'da F2FS ile kurmuşsunuz. Stok roma döndüğünüzde otomatik olarak ext4 formata döner sıkıntı yaşamazsınız. Ekran çözünürlüğü tabii ki etkilemez.

Son düzenleme:
Hocam şebekenin noble ROM sonrası gittiğini bildiğini varsayarak verdiğin ROM'u yüklüyorum o zaman. Yazıyı okuyunca yüklemeye heveslendim yükleyince gitmişti. Söylediklerini aynen yapıp geri dönüş yaparım. Teşekkür ederim şimdiden.

Attığın ROM uyumlu değil.

Son düzenleme:
drive üzerinden attığım rom sizin cihazla mı uyumlu değil? onu anlamadım?

Attığım ROM sizin cihazın "u" sürümüyle uyumlu değilse bile cihazınız için uygun Auto patchli stok ROM bakabilirsiniz nette.

hocam öncelikle rehber için teşekkürler bu imei fix dosyasını s9 düz cihazım için kullanabilir miyim çünkü sadece s9 plus için yüklemişsiniz size zahmet yardımcı olur musunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…