Rehber Yurt Dışı Kayıtlı Galaxy S9, S9+ ve Note 9 Noble Rom 4.1(OneUI 6.1) Kurulumu ve Yeşil Ekran çözümü

Hocam öncelikle rehber için teşekkürler bu IMEI fix dosyasını S9 düz cihazım için kullanabilir miyim çünkü sadece S9 Plus için yüklemişsiniz size zahmet yardımcı olur musunuz?

Hocam deneyin. Olmazsa TWRP file Manager'den system/bin ve system/etc/init dosyasından chimera veya ztoold hangisini kurduysanız silin sonra başka modulü kurun. TWRP'deki fix dosyalarını da deneyin. Olmazsa ve bootloop(açılış ekranında kalma) olursa TWRP'den dediğim gibi kurduğunuz o dosyaları kaldırın sonra başka bir fix dosyası kurun.

Bunların hiçbiri olmazsa eğer, Auto patchli stok roma dönüp TWRP kurup system/bin ve system/etc/init klasöründeki hangisi varsa(ztoold veya chimera) onları kopyalayın. Custom ROM flashlayınca aynı klasöre geri koyun. bu işlem olması lazım eğer bu da olmazsa en son sürüm yerine noble rom 2.c kurun.

Hocam Selamlar .
Sizinkine benzer bir problemle karşı karşıyayım yardımcı olabilirmisiniz.

Hocam küçük bir müjde acaba IMEI fix dosyası uyumlu olur mu çıkarsa?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250123_192533_Chrome.png
    342,2 KB · Görüntüleme: 42
6.1'de uyumluydu, 7.0'de bekleyip göreceğiz. S9+ için sorunsuz çalışıyordu.
Hocam bir sorum olacak bu ROM'u rootsuz bir sekilde kullanmanın bir yolu yok mudur bu yuzden stock roma geri dondum ve maalesef yeşil ekran sorununu AOD ile geçici çözüm ile devam ediyorum Magisk hide da safety net vb gibi moduller de denedim ama banka uygulamaları root var diye uyardı beni.

Hocam eğer cihaz TR cihazısıysa, rootsuz bir şekilde arome installerden greenfix seçeneğini seçersiniz. Root seçeneğinde no root dersiniz çözülür. Eğer cihaz yurt dışı kayıtlıysa root olarak KernelSU seçip kullanın. KernelSU'da root uyarısı vermiyor.

Hocam cihazım TR cihazı dediginiz gibi ilk başta rootsuz bir sekilde kurdum ama Yapı Kredi Akbank gibi bankalar cihazda root olmadığı halde uyarı verdi bir de rootlu denedim Magisk hide ile bu sefer gene uyarı verdi ama KernelSU ile hiç denemedim ama deneyecegim muhtemelen olacak gibi.

Rootsuz da deneyimledim cihazı. Siz kurulum yaparken yanlış yapmışsınızdır. Rootsuz hata vermez. Ayrıca Magisk'le de denemeyin.

Hocam ben galiba çözdüm. Magisk ile kurarak IMEI patch dosyalarını ekleyebilirsiniz IMEI geliyor. İlla KernelSU olsun derseniz KernelSU'dan Magisk'e super kullanici yetkisi verip IMEI patch dosyasini kurup kullanabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…