Rehber Yurt Dışı Kayıtlı Galaxy S9, S9+ ve Note 9 Noble Rom 4.1(OneUI 6.1) Kurulumu ve Yeşil Ekran çözümü

Hocam ben galiba çözdüm. Magisk ile kurarak IMEI patch dosyalarını ekleyebilirsiniz IMEI geliyor. İlla KernelSU olsun derseniz KernelSU'dan Magisk'e super kullanici yetkisi verip IMEI patch dosyasini kurup kullanabilirsiniz.
cihazınız nedir hocam üstelik hangi sürümü kullanıyorsunuz. yanlışım varsa düzeltin. magisk ve kernelsu ikisi de kurulu. hangi patch dosyasını kurdunuz.

Hocam G965 IMEI ngfix xxtr patch dosyasini kurdum. Telefonum S9 Plus yeni cikan noble ROM 4.3'u kullanıyorum 3 gun oldu yukleyeli. Eger KernelSU ile kurarsaniz bazen dosyalari yuklemiyor yuklese de sebeke gelmiyor. Ama KernelSU varken Magisk'i indirip Magisk'e super kullanici verebiliyorsunuz. Oradan patch dosyalarini yukleyebiliyorsunuz. Sebeke geliyor dediginiz gibi.

Oncelikle rehber icin tesekkurler, note 10 plus cihazim icin hangi imei fix file i indirmem gerekiyor pek hakim degilim acemiligime verin lutfen. Arkadaslarin dedigi gibi once karnelsu yu daha sonra magiski yukleyip yetki verecegim.

Oncelikle rehber icin teşekkürler, Note 10 Plus cihazim icin hangi IMEI fix file i indirmem gerekiyor pek hakim degilim acemiligime verin lutfen. Arkadaslarin dedigi gibi once karnelsu yu daha sonra Magisk'i yukleyip yetki verecegim.

Note 10 Plus için uygun değil maalesef hocam.

Note 10 Plus için uygun değil maalesef hocam.
Ben bir tane custom rom buldum. Twrp ile o isletim sistemini kuracagim. Daha sonra karnelsu(sistem karnelsu ile uyumlu) kuracagim. Islem anladigim kadariyla bu kadar basit. Efs yedegi alacagim her halukarda onun disinda bilmem gereken bir sey var mi ?

Evet aslında böyle. Sonra efs yedeğini geri yükleyin. Eğer olmazsa stok sistemdeki RC dosyalarını bulup yeni sistemdeki yere atabilirsiniz. Chimera. RC veya ztool. RC gibi.

Evet aslında böyle. Sonra efs yedeğini geri yükleyin. Eğer olmazsa stok sistemdeki RC dosyalarını bulup yeni sistemdeki yere atabilirsiniz. Chimera. RC veya ztool. RC gibi.

Efs yedegini neden geri yukluyorum, sorun ciktiginda yuklemem gerekmiyor mu?
1-TWRP ile Custom ROM'u kur.
2-telefonu actiktan sonra APK olarak karnelsu yu indir.
3-islem bu kadar.
4-yanlış bir şey olursa efs yedegi ile eski sistemi tekrar kur.
Chimeratool u olan telefoncu bir arkadasim var o yardimci olur bana eksigim var mi su an icin?

Sizin cihazınız yurt dışı değil mi hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…