IMEI sıkıntısı yaşasan bile kendin belirli yazılımlar ile Nokia 3310 telefonun IMEI adresini bile atabilirsin o yüzden mantıklı olabilir.
Hocam IMEI sıkıntısı Xiaomi'de pek yaşamazsınız. IMEI çaktırırsınız 150 TL civarına IMEI derdiniz olmaz.IMEI sıkıntı yaşar mıyım?
Ömürlük gibi vs...
8 Plus veriyorum orijinal üste 1300 TL alıyorum.
Hocam IMEI sıkıntısı Xiaomi'de pek yaşamazsınız. IMEI çaktırırsınız 150 TL civarına IMEI derdiniz olmaz.
8 Plus veriyorum 64 GB hocam üste 1000 TL alıyorum iyi mi?
Hocam IMEI sıkıntısı Xiaomi'de pek yaşamazsınız. IMEI çaktırırsınız 150 TL civarına IMEI derdiniz olmaz.
Bilgisayarı varsa yapabilir evet.Bence iyi 8 Plus eskiyen bir cihaz 11t en azından günümüz şartları için ideal bir telefon.
150 TL boşa vermesine gerek yok kendisi bile ufak max 30 dakikalık bir video izleyerek yapabilir.
Bilgisayarı varsa yapabilir evet.
Hocam videoları mevcut izleyebilirsiniz anlamazsanız yapmayın telefoncuya yaptırın telefoncular yapıyor.Var hocam da sıkıntılı bir işlem mi basit mi?
8 Plus biraz eski kalıyor.Mi 11t günümüz şartlarına göre ve android kullanmaya alışkınsanız sizi memnun eder.8 Plus veriyorum 64 GB üste 1000 TL alıyorum iyi mi?
Var hocam da sıkıntılı bir işlem mi basit mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.