Yurt dışı Mi15 Ultra alınır mı?

Hocam ben pixel 10 Pro XL (20 Ağustos'ta tanıtılacak) alırdım değişiklik olsun diye ama 15 Ultra da muhteşem bir cihaz.

Note 8 Pro ilk çıktığında almıştım o zaman bu zaman Xiaomi'den başka telefon kullanmıyorum millet reklam cart curt diye gömüyor ama bu reklamlar bende neden çıkmıyor anlamıyorum millet gömüyor ama bilmiyorum seviyorum ben Xiaomi'yi yine ondan devam etmek istiyorum bu sefer de üst düzey bir cihaza geçmek istiyorum.

@Taha2038 o sorunlar pek fazla yok ya ki pil durumu Xiaomi için de geçerli. Tensor G5
Daha iyi olacak diyorlar bakalım görelim.

@Mantar09 Reklam sorunu galeri, dosya yöneticisi gibi yerlerde çıkıyordu. Alakasız reklamlar geliyordu. 14T Pro kullanıyorum Android 16 ve 2.0.215 sürümüyle cihaz daha da akıcı ve pili iyi gitmeye başladı. Yurt dışı global ROM olduğu için hiçbir reklam yok.
Redmi 8 Pro gibi bir cihazdan 15 ultraya geçerseniz mucize gibi bir şey yaşarsınız. Şimdiden hayırlı olsun. Uzun süreli kullanıyorsanız minimum 512 veya 1 TB modellerini alın.

@Taha2038 o sorunlar pek fazla yok ya ki pil durumu Xiaomi için de geçerli. Tensor G5.

@Mantar09 reklam sorunu galeri, dosya yöneticisi gibi yerlerde çıkıyordu. Alakasız reklamlar geliyordu. 14T Pro kullanıyorum Android 16 ve 2.0.215 sürümüyle cihaz daha da akıcı ve pili iyi gitmeye başladı. Yurt dışı global ROM olduğu için hiçbir reklam yok.
Redmi 8 Pro gibi bir cihazdan 15 ultraya geçerseniz mucize gibi bir şey yaşarsınız. Şimdiden hayırlı olsun. Uzun süreli kullanıyorsanız minimum 512 veya 1 TB modellerini alın.

Teşekkürler hocam alırsam da herhalde bir 10 yıl değiştirmem normal şartlar altında.

@Taha2038 o sorunlar pek fazla yok ya ki pil durumu Xiaomi için de geçerli. Tensor G5

@Mantar09 Reklam sorunu galeri, dosya yöneticisi gibi yerlerde çıkıyordu. Alakasız reklamlar geliyordu. 14T Pro kullanıyorum Android 16 ve 2.0.215 sürümüyle cihaz daha da akıcı ve pili iyi gitmeye başladı. Yurt dışı global ROM olduğu için hiçbir reklam yok.
İşlemci ağır oyunlarda ve ya işlerde hiç iyi performans göstermiyor, verimsiz bir işlemci. Ama normal kullanımda gayet iyi. Çok şikayet gördüm bununla alakalı. G5 iyi olursa güzel olur cidden. Bu konular harici güzel cihazlar Pixeller benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı