Yurt dışı POCO F5 alınır mı?

Havalar sicak ve MIUI 14 çok isiniyor hocam. 10s kullanıyorum oyun oynarken batarya 50 dereceyi gördü.

Direnç ile kayıt işleminden geçiyor. Asla önermiyorum, ne olacağı belli olmaz o cihaza.

Havalar sıcak ve MIUI 14 çok isiniyor hocam. 10s kullanıyorum oyun oynarken batarya 50 dereceyi gördü.

MIUI 14'ü Redmi Note 9S'te denedim gayet iyi çalışıyor. Genel güncelleme sorunu olsaydı bu cihazda da olurdu. Güncellemeyle alakalı değil de cihazın özellikleri ile alakalı bir durum.

Poco F serisi orta segment F/P telefonlark diye geçiyor genelde. Tr ekonomisinde bile F/P olarak geçiyorsa daha ucuzu iyi bir fırsat gibi.
Yurtdışı alınca baya makul kalıyor fiyatı bence de
Ben olsam A34 alırdım, Xiomi Note 9 Pro kullanan biri olarak ekrana bakınca OLED ekrandan mıdır bilmem gözüme kötü gözükmedi. Tam olarak neden beğenmediniz?
Çerçeveler çok kalın geldi gözüme. Bir de note 10 prodan geçince işlemci olarak pek fark etmeyecek o yüzden çok düşünmedim
Havalar sicak ve MIUI 14 çok isiniyor hocam. 10s kullanıyorum oyun oynarken batarya 50 dereceyi gördü.
Ben oyun oynamadan sadece instagram ile uçuyor sıcaklık
Direnç ile kayıt işleminden geçiyor. Asla önermiyorum, ne olacağı belli olmaz o cihaza.
Beni de biraz geri planda tutan direnç işlemi ama işinde iyi olan biri yaparsa sorun olmaz diye umut ediyorum

Ve işini iyi bilen biri yaparsa bence IMEI konusunda hiçbir sorun olmaz.

Bunun garantisini veremezsiniz. İşinde kusursuz olduğunu iddia eden biri bile fabrikasyon üretim standartlarının yanına yaklaşamaz.

Ben ne olursa olsun, önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…