Yurt dışı POCO X7 Pro kaydı nasıl yaptırılır?

Ayrıca POCO modellerinin genelinde bir Kronik Anakart arızası var. X3 ve F2, X3PRO da durum böyleydi. Zaten riskli anakartlar bir de müdahale edilirse sorun yaşanabilir.

son yöntemin ortalama fiyatı nedir?
Hiçbir fikrim yok. Tüm telefoncuları yoklayarak ve bu forumda insanlarında söylemlerine göre bir fiyat oluşur kafanızda. Yazılımsal olarak ucuza atarlar ama.

Ayrıca POCO modellerinin genelinde bir kronik anakart arızası var. X3 ve F2, X3Pro da durum böyleydi. Zaten riskli anakartlar bir de müdahale edilirse sorun yaşanabilir.

Genelinde falan değil, X3 serisine kadar böyleydi. Ondan sonra çıkanlarda böyle bir durum yok. Zaten Çin Redmi'lerinin globale çıkmış halı artık yeni POCO'lar.

Teknoloji birazda şans işi aslında. Bazen hiç beklemediğin cihaz arıza verebilir. Veya herkesin problemli dediği cihaz sende problemsiz çalışabiliyor.

Genelinde falan değil, X3 serisine kadar böyleydi. Ondan sonra çıkanlarda böyle bir durum yok. Zaten Çin Redmi'lerinin globale çıkmış halı artık yeni POCO'lar.
Dostum biraz araştırırsan X6 Pro'dan şikayetçi olanlar var. Fakat dediğin gibi eskisine göre daha sorunsuz üretim yapıyorlar.

Teknoloji birazda şans işi aslında. Bazen hiç beklemediğin cihaz arıza verebilir. Veya herkesin problemli dediği cihaz sende problemsiz çalışabiliyor.

Dostum biraz araştırırsan X6 Pro'dan şikayetçi olanlar var. Fakat dediğin gibi eskisine göre daha sorunsuz üretim yapıyorlar.
Yani hocam duymuştum bir kaç şikayet edeni ama x3'e kadarki şikayetler gibi bir büyük şikayet yok, denemedim X6 serisini de o yüzden pek yorum yapamayacağım.

ama x3'e kadarki şikayetler gibi bir büyük şikayet yok, -
Aynen öyle. Yine de benden F/P tavsiyesi isteyene X6 pro'yu tavsiye ediyorum. Adamlar bu cihazı gerçekten yapmışlar.

peki yazılımsal yapınca telefon güncelleme alabiliyor mu?
Yazılımsal yapıldığında güncelleme ve sıfırlama yapıldığında cihazın imeileri gidebilir veya çökme olabilir. Bu yüzden piyasadaki "çakma ustalar" Fake ROM kuruyorlar güncelleme almaması için. Adam akıllı usta bulabilirseniz düzgün şekilde hallederse güncellemede yapabilirsin. Ama cihazın yeni bu yüzden ilk seçenekteki gibi ımeı atılır.

Bir direnç kayıt var birde server kayıt. Ikisinide sağlam, kolpa sıkmayan işinin ehli telefonculara yaptırman lazım. Yoksa telefonun içinden geçerler, sorunlar oluşur telefonda; ısınma sorunları, batarya sorunları, anakart sıkıntıları, kamera bozukluğu falan filan daha vardır bu şekilde özellikle direnç yaptırınca olur bunlar. Direnç için dikkatli olmak gerekiyor, sağlam yapan birisine yaptırman gerekiyor çünkü açılıp anakarta fiziksel işlem yapıyorlar, yanlış bir şey yapılırsa üstte belirttiğim sorunlar olur. Server kayıt en güvenlisi, fiziksel işlem yapılmıyor ve ucuz; tabi gene adam akıllı birisine yaptırman lazım. Şuan ki fiyatları nedir bilmiyorum. Ya 2 telefon ile kullanacaksın: 8 ay kendi telefonun, 4 ay aramalar, hat ve mobil veri paylaşımı için yedek 2. telefon. Ya da çılgınlık yapıp 50kya devlete kayıt yaptiracaksin😁 (önermiyorum tabikide). Veya bu direnç ve server kayıtlardan yaptıracaksin.

Son düzenleme:
Bende X6 pro var bence X6 pro daha mantıklı ama yinede sen bilirsin kayıt yaptırmanı tavsiye etmem 8 ay süresi oluyor kalan 4 aydada yedek bir cihaz kullan. illa kayıt yaptırcam diyorsan telefonun içini açıp direnç atıyorlar başka çözümü yok oda telefoncuna bağlı güzel yaparsa sıkıntı olmuyor diyorlar kötü olursada bir kaç ay sonra bı anda kapanır anakartı yanmış olur muhtemelen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı