Yurt dışı PS5 Pro almak vs PC yenilemek

İtoshi

Decapat
Daha fazla  
Birkaç gune yurt dışına cikacagim. Gitmisken PS5 Pro alacaktim normalde ama oyun fiyatlari pahali oldugu icin acaba PC mi yenilesem diye düşündüm. Sizce hangisini yapmaliyim? Bir de PC icin parca önerir misiniz? Su ankileri asagiya yazdim.
  • Islemci: AMD Ryzen 5 5600X.
  • Anakart: Prime X570-P|
  • RAM: 16 GB DDR4 (markayi bulamadim)
  • Ekran karti: ASUS TUF RTX 3070 8 GB.
  • SSD: PNY CS3030 500GB SSD.
Hangi parcalari neyle degistirmem dogru olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gune yurt dışına cikacagim. Gitmisken PS5 Pro alacaktim normalde ama oyun fiyatlari pahali oldugu icin acaba PC mi yenilesem diye düşündüm. Sizce hangisini yapmaliyim? Bir de PC icin parca önerir misiniz? Su ankileri asagiya yazdim.
Pc yenile tabii ki.
Parça konusunda çok bilgili değilim yardımcı olacaklardır.

Pc yenilemeye ne gerek var ki? Güncel olarak oynayamayacağın hiç bir şey yok.

Sisteminizin oynatamayacağı oyun yok o yüzden bence yükseltmeye gerek yok. PS5 Pro alırdım.

Sony tüm oyunları maximum 1-2 seneye pc ye getiriyor. Pc yenilemek daha mantıklı.

Sisteme SSD ve RAM geliştirmesi yapılabilir belki ama gayet güçlü sonuçta güncel çoğu oyunu açar. PS5 te oyun kıtlığı var ve artık ne oyun çıkarsalar en geç birkaç sene içerisinde Steam'e geliyor. Birkaç sene içerisinde çıkacak ağır oyunları ultra ayarlarda 4k ya da 2k da oynama hevesiniz varsa o zaman kesin PC yenilemenizi tavsiye ederim. O kadar önemli değil diyorsanız PS5 alın farklı bir oyun platformunuz daha olmuş olur

Bence de PS5. açıkçası Ultra ayarlarda oynama gibi bir takıntın yoksa PC yeterli olacaktır. VRAM 8 değil de 16 olsaymış daha iyi olurmuş 1-2 sene sonra 8 yetmeyebilir ama önce PS5 al sonra ekran kartını yenilersin.

PS5'te tek sıkıntı tekrar oyun almak. :d maddi durumun iyi ise ve PS mağazasından oyun alırım ya da PS+yeter diyorsan PS5 al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı