PS5 Pro vs PC

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
-Hikayeli oyunlar ve Online oyunlar oynamak ve yayin yapmak icin PS5 Pro mu 4070 Super sistem mi konsol? 35k PC 45k 3A oyunlar PS5 Pro'da daha optimize halde ciktigi icin ilgimi cekti fakat konsolda yayin yapma kalitesi nasıl bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
-Hikayeli oyunlar ve Online oyunlar oynamak ve yayin yapmak icin PS5 Pro mu 4070 Super sistem mi konsol? 35k PC 45k 3A oyunlar PS5 Pro'da daha optimize halde ciktigi icin ilgimi cekti fakat konsolda yayin yapma kalitesi nasıl bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Net PC. Çünkü PS'de özel oyun olayı kalmadı tüm oyunları PC'ye çıkarttılar halada çıkartıyorlar.

Emin ol ki, PC için vereceğin fazladan 20k-30k'ya bile değer. PS5 Proda alacağın en fazla 60FPS. 6-7 nesil eski bir bilgisayar bile PS5'den daha iyi performans verir.

Emin ol ki, PC için vereceğin fazladan 20k-30k'ya bile değer. PS5 Proda alacağın en fazla 60FPS. 6-7 nesil eski bir bilgisayar bile PS5'den daha iyi performans verir.
Şuanda 50k'ya bilkom garantili bir PS5 Pro almaktansa 70K'ya yeni nesil bir PC toplarsan, PlayStation 7 çıkana kadar kullanırsın

Emin ol ki, PC için vereceğin fazladan 20K-30K'ya bile değer. PS5 Pro'da alacağın en fazla 60FPS. 6-7 nesil eski bir bilgisayar bile PS5'ten daha iyi performans verir.

Şu anda 50K'ya Bilkom garantili bir PS5 Pro almaktansa 70K'ya yeni nesil bir PC toplarsan, PlayStation 7 çıkana kadar kullanırsın.

Şu anda 50K'ya Bilkom garantili bir PS5 Pro almaktansa 70K'ya yeni nesil bir PC toplarsan, PlayStation 7 çıkana kadar kullanırsın.

Konsol 35k PC 45 k hocam.

Net PC. Çünkü PS'de özel oyun olayı kalmadı tüm oyunları PC'ye çıkarttılar halada çıkartıyorlar.

Peki teşekkür ederim.

Benim önerim PC.Fps değerleri havada karada daha iyi olur.Bir de yanına gamepad takarsın tamam aynı hissiyatı alırsın.

45K'ya PC alırsın kalan 15K'nın üzerine koyup düz PS5 alabilirsin Slim olanlar 20 bin falan ve performans farkları çok az.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı