Yurt dışı Redmi 9 nasıl güncellenir?

Ali Keffal

Hectopat
Elimde yurt dışı bir Redmi 9 var, şu anda 12.5.4 sürümünde, ayarlardan güncelleyince IMEI gidiyor(yaşadım) ben bu telefonu IMEI gitmeden nasıl güncelleyebilirim, illa güncellemek şart değil içinde önemli şeyler yok o yüzden içindeki her şey silinip de yeni versiyona geçebilirsem o da olur tabii IMEI gitmeden.
@105993
@BehzatAmirim

Elimde yurt dışı bir Redmi 9 var, şu anda 12.5.4 sürümünde, ayarlardan güncelleyince IMEI gidiyor(yaşadım) ben bu telefonu IMEI gitmeden nasıl güncelleyebilirim, illa güncellemek şart değil içinde önemli şeyler yok o yüzden içindeki her şey silinip de yeni versiyona geçebilirsem o da olur tabii IMEI gitmeden.
@105993
@BehzatAmirim
Mi Flash üzerinden güncel ROM kur. Öncesinde EFS yedeği alabilirsin garanti için.

@105993
@BehzatAmirim

IMEI gitmeden güncelleme olmuyor aynı sorun bende de oldu.

Mi Flash üzerinden güncel ROM kur. Öncesinde efs yedeği alabilirsin garanti için.

Hocam efs yedeğini nasıl alacağım.

*#06# yapıp çıkan 2 numarayı da e-Devlet'ten kontrol et eğer tek SIM kayıtlıysa güncelleme yapınca gitmez. Tabii telefoncu eski yöntemle de tek SIM yazmış olabilir o zaman silinir.

İthalat yoluyla kaydedilan diyor model bilgilerinde t tablet yazıyor bir anormallik var mı acaba?

Hocam efs yedeğini nasıl alacağım.

İthalat yoluyla kaydedilan diyor model bilgilerinde t tablet yazıyor bir anormallik var mı acaba?

Ayrıca 2 IMEI yoktu sadece IMEI2 vardı.

*#06# yapıp çıkan 2 numarayı da E Devlet'ten kontrol et eğer tek SIM kayıtlıysa güncelleme yapınca gitmez. Tabi telefoncu eski yöntemle de tek SIM yazmış olabilir o zaman silinir.
Cihazdan cihaza değişir. Redmi 9’da silinebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı